| cosminaclaudia a întrebat:

am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta.am o relatie de 6 luni.eu am 20 de ani si el 25.si intretinem relatii intime insa de o luna intampinam ceva probleme.cand suntem in pat pe prietenul meu il tine un minut sau maxim 2 minute. apoi la al 2-lea numar ca sa zic asa nu i se mai "scoala".el zice ca ma iubeste mult.ce credeti ca se intampla? nu0l mai atrag sau sa pun pe seama stresului? multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| tubica a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie ca tine draga mea. Si eu am 20 de ani si si noi tot de 6 luni suntem impreuna. tongue in cazul meu iubitul nu ajunge la orgasm intotdeauna si chiar ne 'chinuim' uneori ca sa ajunga si la un moment dat deja oboseste cred si chiar daca reusesc sa il 'pumpez' sa fie tare ca la roata de la bicicleta dupa un timp iar i se 'dezumfla' laughing eu zic ca e din cauza oboselii. Am citit ca poate fi si din cauza unor probleme cardiace (in cazul iubitului meu s-ar potrivi pentru ca el chiar are) insa in cazul tau eu zic ca e alta problema. De fapt nu cred ca e problema ci pur si simplu nu mai e in stare dupa ce a ejaculat. Si-a atins scopu, a avut orgasmul si dupa aia totul revine la normal adica i se lasa si intra in hibernare. Tre sa treaca o vreme pana ii revine pofta. Sau poate ca are pofta si e excitat dar e obosit fizic si nu mai poate. Trebe lasat sa se odihneasca 'saracutul' ca sa-si reincarce energiile magicehee hee

| cosminaclaudia explică (pentru tubica):

Multumesc mult pentru raspuns.deja ma gandeam ca problema e la mine.ca nu il mai atrag ca la inceput.sau ca s-a plictisit de mine

11 răspunsuri:
| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns:

Sau poate pur si simplu nu esti tu in stare sa ii descanti pa nea' ionhee hee)

| OnuOnulică a răspuns:

Doamne numai obsedati sexual pe aici.

| Mikhtarian a răspuns (pentru OnuOnulică):

FIndca tu nu ai parte, e simplu sa-i faci obsedati, tipic romanesc.
Slab.

| neutrino a răspuns:

Nu se intampla nimic. Unii sunt mai barbati, altii mai putin barbati.

| Oana92 a răspuns:

Stres, oboseala, rutina, plictiseala, o cauza medicala sau durata prea mare dintre doua partide de sex- astea sunt posibilele cauze pentru problema lui. Mergeti la medic pentru a exclude problema medicala si apoi la psiholog/sexolog.

| Mikhtarian a răspuns:

Fa ceva, ce sa-l atraga.
Aveti nevoie de un preludiu mai lung, probabil se masturbeaza, si de aceea ejaculeaza prea rapid.

| cosminaclaudia explică (pentru Mikhtarian):

Ejaculeaza prea repede la primul numar.ca la al2-lea nu i se mai scoalasad

| Mikhtarian a răspuns (pentru cosminaclaudia):

Si ca sa numai ejaculeze atat de repede, luati-o mai usor.
Un preludiu mai lung, mai va opriti, va sarutati, iar incepeti..sa dureze mai mult ca nu e bine.
Imi da impresia ca e si cam ..stresat cand face dragoste cu tine.

| cosminaclaudia explică (pentru Mikhtarian):

Pai..nu stiu de ce ar fi stresat...el pune pe seama oboselii.

| lauraroxi a răspuns:

Este probabil ca el sa aiba vreo infectie! Ar fi bine sa mearga la medic! Si eu si iubitul meu eram in aceeasi situatie, iar in urma unor analize asta a rezultat! Deci nu e vorba ca nu te iubeste sau ca nu il atragi!