| 0zahar a întrebat:

am si eu o intrebare, poate ma puteti ajuta...la vreo 4, 5 zile dupa ce prietenei mele i-a venit ciclul, sa zicem ca am facut dragoste, dar doar 2 minute pana a iesit sperma, ca pe urma mi-a fost teama sa nu ramana gravida, credeti ca poate ramane gravida, eu nu cred deloc, ca pe urma nu am mai atins'o. ast rasp.

Răspuns Câştigător
| Ellenna a răspuns:

Inainte sa ejacultati, voi (baietii ) secretati un lichid care poate contine spermatozoizi. Si, din cate stiu, femeile sunt fertile pe durata ciclului menstrual. deci tongue Cel mai bine ar fi sa va protejati data viitoare, pentru orice eventualitate. Daca nu are dureri, nu are niciun simptom ciudat, nu cred ca a ramas insarcinata.Totusi, aveti grija. Daca i se pare ceva iesit din comun, ar fi bine sa vorbeasca cu cineva specializt ^^ bafta

2 răspunsuri:
| Chimilica a răspuns:

Sigur ca poate sa ramana. Ce a fost in capul tau? Ar trebui sa folositi mereu prezervativul. Ar trebui sa faca un consult, iar doctorul ii va da o reteta cu anticonceptionale, acestea le va gasi la orice farmacie. Sper sa se rezolve problema voastra.

| AndreeaCeMaiZici a răspuns:

Pai daca a fost la ciclu si dupa 4, 5 zile ati facut-o poate sa ramana gravida ca la ea ovulatia, adica atunci cand ovarul elibereaza un ovulul are loc cam peste 6 7 zile. Intrebarea mea e daca ai ejaculat in ea, ca asa se cam poate ca un spermatozoid treieste cam 7, 8 zile. Oricum va dau un sfat daca ai ejaculat, nu in ea, si dupa vreti sa o mai faceti iar du-te la baie spala-te dar mai important fa PIPI... oricum daca nu ii mai vine data viitoare cumparai un test de sarcina.