anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunawinking! Am si eu o intrebare (poate o sa vi se para aiurea laughing ) nu radeti laughing! deci. de ce de fiecare data cand vorbesc cu cineva in special baieti nu pot sa ma uit la ei, de exemplu fata in fata!laughing De exemplu am un baiat in clasa (explic ca nu-mi place de el, lui nu-i place de mine ) care, cateodata vorbesc des cu el si el prefera sa vorbesca cu mine aproape adica fata in fata si eu mereu intorc capul in alta parte si vorbesc cu el si el tot se muta in partea unde intorc eu capul laughing si tot asa, si cand mai vorbeam cu el el se tot apropia de mine si eu ma dadeam tot in spate( ca sa vorbesc cu cineva trebuie sa fiu la 1 metru distanta laughing) laughing ), deci nu stiu ce am! si la fel patesc cu toti baietii! Ce pot sa fac sa nu mai fiu asa ( poate din cauza ca sunt prea timida). Intrebarea nu e pusa la caterinca!

9 răspunsuri:
| Addie67 a răspuns:

Asta mi se intampla si mie... vreau sa stiu si eulaughing

| dydydeea a răspuns (pentru Addie67):

Pai asta ma tot intreb eu mereu laughing dar nu gasesc nici un raspuns laughing si oricat as incerca nu reusesc sa ma uit!

| Addie67 a răspuns (pentru dydydeea):

Mie imi vine sa rad cand ma uit in ochii lui un baiat...cu totul sa nu-mi place de el...da mno am un sentiment mai ciudatlaughing

| dydydeea a răspuns (pentru Addie67):

Andreea_diana_2012@yahoo.com - id-ul meu sa mai discutam

| Addie67 a răspuns (pentru dydydeea):

Ok...

| andenda a răspuns:

Cand vorbesc cu cel de care imi place si ma uit in ochii lui ma rusinez extrem de repede asa ca iata ce fac:
ma uit rar in ochii lui si uneori zambesc intorcand capul sau lasandu-l in jos, o sa pari mai atragatoare si misterioasa, baietilor nu le displac fetele rusinoasehappy sau pune-ti capul intr-o parte, vei parea mai atractiva si nu stiu din ce motiv parca iti va da putin mai multa incredere.

| dydydeea a răspuns (pentru andenda):

Am si explicat ca cel de care am povestit nu-i place de mine si nici mie de lui eu am dat doar un exemplu ca sa intelegeti!

| arhiT91 a răspuns:

Nu te poti uita in ochii unui baiat, deoarece te simti stanjenita, mie mi se intampla ceva de genu, cand vorbesc cu o fata, ma pot uita la fata ei dar nu si in ochi ei. Dar uneori cand te uiti in ochi cuiva iti da sentimentul de inocenta si incredere si te face sa te simti stanjenit(a).
FUNDA?

| AliceWonders a răspuns:

Ai o problema, e clar. Poate ar fi bine sa iesi mai des din casa, sa vorbesti cu lumea (reala, nu pe facebook laughing. Du-te si plimba-te printre oameni, in aglomeratie, atinge-te de ei... poate scapi incet incet de complexe happy