Secretia de ovule nu este intodeauna exacta. Daca problema e de dupa luna in care ti-a venit, mai asteapta vreo 2 zile si fa-ti un test. daca nu, probabil ca nu esti, dar oricum poti sa-ti faci un test.
Este posibil, cel mai bine e sa iti cumperi un test de sarcina. Nu costa mult, 20 de ron!
Draga user, daca te stresezi nu faci decat sa maresti probabilitatea de a dezvolta atacuri de panica care-s urate te asigur eu. E putin probabil sa fi ramas insarcinata dar asta e spusa de aici din avion, de acasa din fata calculatorului, nu-s in situatia ta. Trebuie sa dai detalii mai multe : a ejaculat, nu a ejaculat etc? In plus daca iti iei un test de sarcina de la farmacie si il folosesti iti va iesi negativ pentru ca trebuie sa treaca o perioada la contactul sexual presupus a fi cauzator de sarcina - intreaba in farmacie eu stiu de 14 zile. Baietii sunt cam inconstienti in ceea ce priveste prezervativul si multi nici nu stiu sa-l foloseasca! Ar fi ok daca ai avea si tu pe la tine unul. Bafta! sa auzim de bine cu vesti bune! Doamne ajuta!