| 181818 a întrebat:

am si eu o intrebare:poti ramane insarcinata daca prietenul tau nu ejaculeaza in tine si isi retrage la timp penisul? ce sanse sunt, astept raspuns va multumesc pup

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca barbatul are multa experienta, riscul e de 4-30%, in functie de cat de fertila e femeia in acel moment. Daca experienta lui e redusa (doar cativa ani), atunci riscul poate fi chiar dublu.

Abh
| Abh a răspuns:

Riscul e mare. Coitul intrerupt nu e o metoda de contraceptie.

| Arthur a răspuns:

Este o autoamagire, numai persoanele cu multe experienta si dintre acestea doar cateva reusesc acest lucru.
Gandeste-te ca e de ajuns sa gresesti numai o data.

| madutza_ubytzik a răspuns:

Buna! Da este posibil ceea ce zici tu( de la 5-30 % ) fiindca inainte de ejaculare baiatul are un lichid care contine si acesta spermatozoizi asa ca sunt sanse, mici dar sunt! Pa

| dksjgpfbgfbopgdfk a răspuns:

Partenerul tau a folosit prezervativ?
Tu ai luat anticonceptionale?
Sau, ce metode de protectie ati folosit?

| ionela86 a răspuns:

Da. Riscul de a fi insarcinata este destul de mare. Pe viitor incercati o metoda de contraceptie pentru a evita orice sarcina nedorita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Metoda coitului întrerupt are o protecție sub 50% din cazuri.
Este suficient să piardă o picătură pe drumul de retragere și sunt șanse mari de a rămâne însărcinată dacă te aflai și apogeul ovulație tale.
Cel mai bun este prezervativul deși este multă comoditate din partea partenerilor și de ce nu și a lor, femeilor, nu simt plăcere?!
Multă vigilență!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna

Daca ati folosit prezervativ e cert ca nu.
Daca nu ati folosit...aici depinde de prietenul tau. daca era destul de atent si cu privire la tine sa nu ramai insarcinata. Daca sia retras la timp penisul, atunci sunt putine sanse si chiar daca a ejaculat in tine foarte putin nici acolo nu exista prea mari sanse deoarece trebuie un numar de spermatozoizi sa ramai insarcinata.

Pup!

Ps: nu trebuie neaparat sa te iei dupa spusele mele, era asa un sfat prietenesc :*
succes in continuare!

| claudica a răspuns:

8-) da fata logic ca poti informeaza-te inainte sa treci la fapte!