@gabitza99
hai ca ai fost tare!
Normal ca nu ti se pare scarbos, pai cum dracu', doar esti baiat! Unde scrie ca din dragoste trebuie sa faci ceva ce nu-ti place? Mai bine puneai problema invers. El din dragoste pentru ea, nu trebuia sa-i ceara asta daca ea n-a adus vorba si n-a dat de inteles ca ar vrea.Asta era o dovada de respect.Va duce capu' sa prostiti fetele... Auzi, 'dragostea pentru el e mai mare decat scarba pe care o simti.'
Mda cam nu prea am inteles ortografic se pare ca ai avut emotii cand scriai , nu e mare problema in asta, dar pentru un barbat mai ales care are o relatie stabila e important. Principalu e sa fiti excitati amandoi, si pentru ca sa totul sa fie foarte ok, sa fiti sub dus, pentru o igiena maxima, si senzatie maxima
Mie una nu mi-ar place sa fac acest lucru mi se pare cam scarbos
Dar daca amandoua le place e ok
Ti-e ti-ar place? daca esti curioasa...incearca
Daca nu ti-ar place nu trebuie sa te simti obligata, spune-i ca nu poti face acest lucru ca este scarbos daca te intelege bine... daca nu... iar bine
Vorbeste cu el... d aia sunteti impreuna trebuie sa comunicatii sa vorbitii de de toate
Roxy, daca tu nu vrei, atunci de ce te mai complici? ok, e normal ca el sa vrea, orice barbat vrea asta, dar gandeste. te la tine in primul rand. spune-i sa mai astepte putin, inca nu esti pregatita pentru acest lucru, incearca sa fii sincera cu el.sinceritatea e f importanta intr. o relatie, iar el ar trebui sa te inteleaga.bafta!
Daca nu-ti place si el isi doreste foarte mult ar trebuii s-o faci, o sa jiki cai scarbos ca stiu ce dar dragostea pentru el e mai mare decat scarba pe care o so simti eu unu sunt baiat si nu mie se pare scarbos ca o fata so suga dar depinde de fiecare
Buna. Eu zic sa te interesezi pe net si o sa afli detalii, dar sincer eu una nu as face ca asta ar insemna ca apoi sa ma sinucid. Sincer mi se pare un lucru scarbos, dar daca crezi ca merita de ce nu? toate au un inceput, dar aveti grija sa fiti curati fffff bine. Succes. Pa pa:*
Spune-i sa-ti arate el cum se face, sa-ti faca el intai!
Cum adica nu poti sa zici ca nu? Pentru ce ai capul pe umeri? Ca sa gandesti cu el, ca sa spui NU cand simti ca nu vrei ceva.Ati semnat vreun contract? Nu te poate obliga nimeni sa faci asta, nici macar el.Normal ca el vrea 'tot', dar pe tine te-a intrebat daca vrei? Plus ca suna aiurea 'programarea' asta, cand o faceti, sa faceti si aia, si aia... Asta nu se programeaza, nu-ti faci lista si bifezi pe parcurs ce ai facut si ce nu.Invata sa spui 'NU', nu te lasa manipulata.
Pt Adelyyy... tise pare scarbos? de ce? eventual dc nu aveti igiena buna at te inteleg
Pai parerea me e ca daca nu o faci tu sigur o sa gaseasca una care o face numa sa nu fie nesimtit si sa nu faca si el acelasi lucru pentru tine ideal ar fi sa o faca el primul asa o sa fii destul de excitata incat sa o poti face si tu
Babypink tu esti kinki. Mie unul nu mi-ar placea ca mama copiilor mei sa faca asa ceva si tu Roxy-roxy spune-i ca daca vrea sex oral sa se duca pe centura gaseste acolo. Oricarui baiat ii place asta dar cred ca majoritarea ca si mine nu ar lua niciodata de nevasta o femeie care o suge cum spunea gabitza99
Mama Doamne cand va aud pe toate."Vai da e scarbos","Vai mi se pare scarbos"...Mai mergetzi voi undeva...Va dati cumintzi dar poate voi o sa ajungeti sa fiti tot cu ea in gura. spuneti voi acum k este scarbos, dar niciodata nu sti ce o sa ajungi sa faci maine. O sa va cada unu cu tronc si atunci sa vedeti cum statzi numa cu ea in gura.Atunci o sa ziceti."Vai ce dulce e"."Vai da hai sa ti-o mai fac odata". Urasc ipocrizia asta de care dati dovada atatea fete...Nici eu nu am facut-o niciodata si nici nu mi-am inceput viata sexuala. Dar nu zic niciodata k nu am sa fac aia si nu am sa fac cealalta...Cine stie ce o sa ajung sa fac... Voua a draq k vi se pare scarbos, dar ei cand o fac pentru voi, ca voi sa va simtziti bine atunci va dati ochii peste cap si nu vi se mai pare scarbos. Daca ti se pare scarbos dc mai stai cu persoana de langa tine... Ia spunetile lor in fata."Vai draga da esti tare scarbos". K va scuipa intre ochi si va da un picior in cur de nu va vedeti...Asa k lasatzi ipocrizia la o parte si fiti realiste. Take care:*
Buna, eu am incercat si a fost ok si cred ca este ok pentru amandoi atata timp cat se face din placere iar intre doua persoane care se iubesc si se cunosc foarte bine...de ce nu?, dar asta depinde numai de ceea ce vrei tu.Prima data nu o sa iti placa, este normal.Acum depinde si de el cum se va purta cu tine.