Nu,iubirea nu e asa.
Iubirea,in primul rand,e dorinta sa-l faci fericit pe celalalt.
Si el,e departe de asa ceva!
E complet imatur si nesigur pe persoana lui,revarsa asupra ta propriile lui complexe si traume sufletesti!
Pentru ca,daca ar avea un strop de incredere in el,trecutul tau nu l-ar interesa,ar avea importanta numai ce faci si cum esti cu el!
Vezi-ti de drum,nu e pentru tine,scoate chinul asta din viata ta, linisteste-te si gaseste un baiat calm si masurat care sa te poata face fericita!
Altfel, risti sa suferi prea mult si sa pierzi degeaba cei mai frumosi ani din viata!
Mult noroc!
[@Rosalie, @greece12]
Voi nu stiti cum e sa sufere un baiat. Voi habar nu aveti cum se manifesta un baiat cand sufera. Am avut o relatie de 1 an si 4 luni cu fata perfecta pentru mine si in ultimele 2 luni ne certam mereu si mama se cam baga cam mult iar ei nu ii convenea asta.ei i s-a umplut paharul si ne-am despartit.
Ea si-a gasit pe altcineva. Eu acum m-am corectat si ea ma iubeste si pe mine si pe ala. si nu stiu cum sau cand o sa ma reimpac cu ea. ma vad cu ea dar nu e acelasi sentiment. in prima luna de suferinta nu puteam dormi noaptea plangeam intr-una si nu puteam dormi nu mancam deloc slabisem 5 kg. crezusem ca nu mai are rost sa traiesc. dar ea s-a mai apropiat de mine intre timp si mi-a mai alinat din suferinta. Te sfatuiesc sa-i faci o chestie de genul acesta. si sa nu ii accepti impacarea din prima.
Iti urez multa bafta. Stiu ce e aia iubire crede-ma!
Te inseli,@RaZIng, nu numai ca stiu cum e sa sufere un baiat, dar sunt mama unuia de 19 ani si pana sa-l am,n-am trait ca o planta,am iubit si am suferit si eu.O viata.
O sa te rog sa-ti revizuiesti putin ideile,desi,pot sa inteleg situatia in care te afli,si durerea ta.
Dar,nu e acelasi lucru,baiatul de care ne povesteste prietena noastra,aici,este complet debusolat,traieste intr-o frica continua ca va fi inselat si,in loc sa caute cauza in el, incearca sa dea vina pe cei din jur.
Au fost despartiti doua luni, fata si-a facut alt prieten si a facut ce a dorit cu el.Erau despartiti,aparent se terminase totul intre ei,ti se pare corect sa-i reproseze ce a facut ea cu un altul in aceste doua luni?
Si,rau a facut ca l-a acceptat inapoi.
Si,in loc sa profite la maxim de aceasta a doua sansa, sa ii arate prin orice mijloc ca o iubeste, el s-a ocupat sa-i reproseze timp de 6 luni ce se intamplase in cele doua luni de despartire!
S-au despartit inca o luna si acum se joaca de-a pisica cu soarecele,ii controleaza fiecare miscare,se despart seara si-o suna noaptea plangand ca o vrea inapoi,nu ti se pare ca omul are probleme psihologice cam mari? Si,de-ar fi numai psihologice,nu psihiatrice!
E nesigur pe el si crede ca,printr-un control absolut al vietii ei, poate opri raul sa se intample, fara sa realizeze ca fata nu are nici o intentie sa faca vreun rau.Plus ca,desi o verifica la sange,nu se abtine sa-i si reproseze!
Asta-i iad,nu e dragoste!
Asa ca, ea sa-si vada de viata ei si el de vreun psiholog bun, e singura sansa!
M-ai bine desparte-te de el. Daca tu vei mai fii cu el iti va "scoate ochii" mereu pentru ca te-ai culcat cu altcineva... Fi fata desteapta si lasa-l sa sufere.
Anonim519 întreabă: