| ÅñdRa a întrebat:

BunahappyAm si eu o intrebare...si am vrea sa am cat mai multe rasp de la baieti va rog.Acum cateva zile m-am desp de prietenul meu cu care am fost un an, ne-am desp dintr-o tampenie.Eu il mai sunam.si vorbeam cu el si imi spunea ca ii e greu fara mine, si il vedea si eu ca ii e greu dar el nu vrea sa ne mai impacam si pur si simplu nu pot sa inteleg de cesad. Imi puteti da un sfat...despre cum ar trebui sa procedez.Va rog!

Răspuns Câştigător
| Vlad93 a răspuns:

Buna s-ar putera sa va impacati in timp, daca v-ati certat de la o tampenie pnm incearca sa mai vorbesti cu el sa va impacati pana la urma trebuie sa cedeze si el sa iti dea si tie dreptate...

7 răspunsuri:
| ÅñdRa explică:

Va rog sa ma scuzati ca am mai mancat din litere...

| ÅñdRa explică:

Vlad...am vorbit cu el.Am incerc sa-i explic multe lucruri dar degeaba.Azi chiar mi-a zis ca numai vrea prietena, numai vrea sa vorbeasca cu nici o fata...si sa-l las in pace!

| Vlad93 a răspuns (pentru ÅñdRa):

Deocamdata e printr-o stare de suparare, poate acum i-a trecut mai sunt unii care au asa sintome si eu am avut dar in 3 zile uit de ele si de suparare

| DNSK a răspuns:

Asta numa el stie.vb frumos cu el cu calm, cere explicatii.sunt niste chestii care niste straini nu pot face nimic.cheia e la voi! de unde sa stiu eu ce-i in mintea lui? de ce nu vrea? are clar motivele lui.care sunt.numa el stie.si u daca i le aflii! mult succes

| fataly a răspuns:

Nu te-ai prins? deci el a tinutla tine.dar are o alta care credee cai mai buna ca tine.asa ca, daca nu vrea sa se inpace, e LOL.are alt aprietena.

| cryss24 a răspuns:

Este posibil sa aiba pe alticineva si ai este greu sa ati spuna asta

| adafineimarius a răspuns:

Simplu icnearca sa te evite ca sa te uite...probabil ca te iubeste sau probabil are pe altcineva si nu vrea sa afli... multi baieti fac asa