| WedDye a întrebat:

Am si eu o intrebare si as vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi. Pentru inceput pot spune ca este vorba de un baiat ( orice fata stie). Ne-am cunoscut acum 2 sau 3 luni. Pur si simplu am murit cand l-am vazut. Avea o privire atat de insistenta asupra mea si draguta in acelasi timp incat nu am putut sa imi iau ochi de la el. Nici nu stiu ce e cu mine.
De vorbit nu am prea vorbit. Nici macar nu am id-ul lui. Pe facebook mai vorbim o data pe saptamana si cam atat. Likuri si diverse chesti de genul. Cred ca "il iubesc" dar nici eu nu stiu cum sad. Mentionez ca ne intalnim destul de des. Si se tot baga in seama cu mine, ma tachineaza (intr-un mod placut).

Acum problema e ca are prietena, chiar nu vrea sa ma bag intre ei. Personal nici nu o cunosc pe respectiva dar din cate am vorbit cu el nu pare atat de multumit de ea.

Nu mi-l pot scoate deloc din cap. Intre timp am stat cu inca un baiat dar m-am despartit pentru ca "iubeam" pe altcineva. Regret si asta. Chiar nu stiu ce sa fac. sad Voi ce credeti? Sa insist sau nu?
*[Multi si aproape toti prieteni mi-au spus ca nu am nimic de pierdut pentru ca ne potrivim destul de mult. Eu am 15 ani si el 16, avem foarte multe in comun, singura problema ar fi ca el face parte dintr-o secta la fel ca prietena lui.]

5 răspunsuri:
| xAnnabella a răspuns:

Poi te inteleg ff bine si eu am trecut prin chestii din astea eu zic sa incerci sa vb cat mai mult cu el.El ti-a spus ca are prietena nu? dar ti-a mai spus ca nu e asa multumit de ea.Bun pai asta inseamna ca nu se prea inteleg asa bine.S-ar putea sa-i placa de tine dar nu vrea sa o raneasca pe prietena lui.Cel mai bine ar fi sa astepti, du-te la el vb cu el faceti diverse lucruri impreuna, dar nu uita nu trebuie sa-i arati ca-l iubesti( eu am facut cea mai mare prostie ca i-am aratat unui baiat ca-l plac) Sper ca te-am ajutat :*

| xAnnabella a răspuns:

DA nu trebuie sa-ti fie frica nu faci nimic rau

| MrVlad10 a răspuns:

Pai eu cred ca ar trebui sa-i spui ce simti printr-un biletel secret, iar nimeni sa nu stie ca tu i l-ai dat nici chiar el.Sigur o sa-ti spuna de el si o sa te intrebe daca stii cine i l-a trimis.Bafta! Funda?

| WedDye explică (pentru MrVlad10):

Ai o idee interesanta, dar mi-e frica sa incerc. :-s

| ოεε a răspuns:

Pai inccerca sa vb cu el mai mult despre pritena lui si daca iti sp k nu se intlg asa de bine cu ea incerca sa il abordezi intr.un mod mai diferit...da.i de inteles ca si u il placi si poate o sa rezulte ceva! Mult noroc!big grin