De la 2-3 zile in sus, daca esti tanara si sanatoasa, nu prea raman urme (daca n-a fost viol cu violenta si lupta!), pentru ca tesuturile din zona sunt extrem de vascularizate si elastice!
Dar sa iti poata spune cat de cat exact, nici vorba!
Dece? vrei sa ii spui cuiva ca nu ai facut de mult?!
Poate vedea daca ai avut contact sexual in ultimele 72 de ore si poate stabili data aproximativa a deflorarii daca a fost facuta in ultimele luni.
Nu poate desigur. El poate vedea acest lucru concret ca nu mai esti virgina in rest stai fara grija.
Da. Poate pentru uni o sa sune a prostie pentru alti o realitate.Prietenul meu este foarte, gelos pot sa definesc gelozia lui ca o "ciuma bubonica". El va pleca in Cehia pentru 3 luni...si el crede ca eu nu voi rezista atat fara sa nu fac nimic...si nu suporta ideea ca pot fi atinsa de altcineva si sa fiu al altcuiva.Am avut o discutie cu el si la un moment dat mi-a zis ca daca in astea 3 luni as fi la fel de cuminte ca si pana acum s-ar intoarce la mine.Sincer chestiile acestea ma las rece pe mine dar fiind o fata foarte ambitioasa vreau sa-i dovedesc ca nu toate fetele sunt l fel si ca pot sta si fara sa nu fac nimic.Si de asta am pus intrebarea pentru ca vroiam sa-l iau de manuta cand vine inapoi si sa mergem la gradinita adica la un dr ginecolog sa-i dovedesc ca si peste mari si tari iubirea poate ramane constanta si ca 3 luni nu insemna nimic pentru mine.
anonim_4396 întreabă:
antonelk întreabă: