anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare...sotul meu a luat droguri cu vreo cateva luni inainte sa raman insarcinata ...afecteaza fatu? raspuns urgent!

17 răspunsuri:
| eurynomus a răspuns:

Cum dracu stai cu un drogat si mai faci si copii cu el?!

| Azµre a răspuns (pentru eurynomus):

Ei nu au auzit că înainte să facă un copil trebuie să facă analize și așa mai departe.

| eurynomus a răspuns (pentru Azµre):

Copii ne terminati. Ce sa le faci?

| Azµre a răspuns (pentru eurynomus):

N-ai ce... Asta e nu înțeleg nu puta să întrebe un medic, ne întreabă pe noi... să fim serioși.

| eurynomus a răspuns (pentru Azµre):

Iti dai sema ce copil iese cu un drogat?! Da nu stiu cum dracu sa sati cu un astfel de specimen care in mod sigur are creieri terci de la prafuri

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Depinde ce a "luat", cât a luat, cu cât timp ÎNAINTE de concepţie s-a lăsat ( dacă s-a lăsat cu adevărat; de obicei nu prea se lasă, chiar dacă le "răresc" ) - şi DA, pot afecta fătul!

Ar fi INDICAT să faci un control amănunţit şi analize de sânge complete - la medic să CERI să verifice eventuala concentraţie ( din sânge ) din substanţele pe care şti că le-a "consumat" soţul!
Trebuie să-i explici medicului situaţia dinainte de concepţie şi eventualele nedumeriri pe care le ai, ca să ştie ce să caute/verifice!

| andrey663 a răspuns (pentru bursuc001):

Sa faca analize la sange sa vada ca a luat droguri si sa o bage la parnaie.Cred ca sti ca e ilegal sa iei droguri.Dar cum a luat? A tras pe nas sau s-a injectat?

| bursuc001 a răspuns (pentru andrey663):

Tu citeşte ATENT ce spunea tipa iniţial!

Era vorba de soţia tipului care luase droguri - ea trebuie să facă analize de sânge - ea NU intră la puşcărie pentru că soţul a "consumat" droguri!

Nu pricep de ce vă daţi AIUREA cu părerea, doar de PLICTISEALĂ?

| andrey663 a răspuns (pentru bursuc001):

Cand iese in sange droguri pe cine ia la intrebari? Pe sotul ei? Poate tu nu sti

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Cu plăcere!

Sper ca totul să iasă bine şi copilul să fie sănătos!

Cu cât intervalul de timp dintre momentul în care s-a "lăsat" şi momentul concepţiei fătului este mai mare, cu atât riscul de a afecta sarcina este mai mic!

Toate cele bune!

| Azµre a răspuns:

Felicitări o să ai un drogat...

| forsaken99 a răspuns (pentru Azµre):

Ahahaha de fiecare data cand iti vad imaginea la o intrebare stiu ca o sa rad tongue

| Azµre a răspuns (pentru forsaken99):

Mersi mersi... câteodată, mai dau și răspunsuri serioase...

| forsaken99 a răspuns (pentru Azµre):

Umpic mai rar totusi tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de cit de "intoxicat" ii este organismul.Numai bine.

| Different69 a răspuns:

Da, poate sa il afecteze.

| gugulina97 a răspuns:

Bafta cu Drogatu