anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o întrebare, sper ca ma puteți lamuri.
In data de 12 Decembrie am facut sex neprotejat, iar partenerul meu a ejaculat in mine. La 9 ore dupa contact am luat pilula contraceptiva de la Escapelle. Țin sa mentionez ca menstruația ar fi trebuit sa imi vina in data de 21 Decembrie, dar nu a apărut. Am facut un test de sarcina la 9 zile dupa contactul sexual, test ce a iesit negativ. Dar totuși am simptomele premenstruale ( ma dor sanii, ovarele si sunt nervoasa ). Imi puteți spune daca pastila afectează in vreun fel menstruația sau o dereglează? Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Hormonii din pastila Escapelle prin actiunea lor de inhibare a activitatii glandelor endocrine din organism provoaca dereglari masive/dramatice a intregii activitati hormonale normale pe termen lung. Printre aceste dereglari si modificari prima manifestare care apare de regula este posibila intarziere a producerii menstruatiei, insa este imposibil de anticipat si/sau de precizat numarul zilelor de intarziere. Simptomele premenstruale au aparut in mod firesc dintr-un motiv simplu si clar si anume; fiindca este IMPOSIBIL sa se formeze o sarcina in urma unui sex intretinut cu 9 zile inainte de inceperea menstruatiei chiar daca se produce ejacularea spermei in vagin. Ti-ai administrat in mod absolut INUTIL pastila Escapelle deoarece sexul a fost intretinut intr-o perioada 100% nefertila adica intr-un moment in care era IMPOSIBIL sa existe in uter un OVUL VIABIL care sa devina o sarcina, o situatie demonstrata atat stiintific cat si experimental/medical. Daca te-ai fi adresat unui medic ginecolog acesta ti-ar fi explicat toate aceste lucruri/aspecte si ai fi evitat sa-ti provoci singura rau. Asa se intampla din pacate deoarece cu totii procedati intr-un mod cu totul IRESPONSABIL. Dar raul fiind facut, urmeaza sa suporti consecintele pe parcursul a mai multe luni viitoare. Multa sanatate.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Andreeeeeeeaa a răspuns:

Normal nu afecteaza, logic au fost facute cu gandul la toate intrebarile la care ne-am putea gandi, sanii te dor pentru ca se aproprie perioada si nervoasa exact happy