Riscul de a face cancer de col uterin este mare la orice femeie care isi incepe viata sexuala inainte de 17 ani si jumatate. Aasa ca trebuie sa mai astepti ceva. Oricum, la varsta ta, nu vei reusi decat sa ajungeti intr-o scoala de reeducare, fiindca ginecologul la care te vei duce (obligatoriu in prima luna de la inceperea vietii sexuale) va anunta automat politia pentru viol, caci o fata de 13 ani nu are discernamant.
Sincer, e adevarat ce ai zis.
esti prea mica.
nu zice nimeni sa nu ai un iubit, sa nu te saruti, sa nu va mangaiati.
dar pentru sex trebuie sa fii matur, si sa stii ce implica asta.
muulta responsabilitate.
consult lunar la ginecolog, trebuie sa decizi ce metoda de protectie te avantajeaza...si celelalte.
nu esti dezvoltata fizic, si nici psihic.
si nici el, daca iti cere asta.
indicat ar fi pe la 18 ani, 17 macar.
si poti sa te capeti si cu alte infectii, nu numai cu cancer de col uterin, care totusi, e de ajuns de grav.
Eu zic ca 12 si o luna.si ca in viata ta nu ai primit bataie de la mama ta. de asta te intrebi de la varsta asta cum o fi sa faci sex. eu ma intreb peste cate saptamani o sa intri sa ne intrebi daca vei ramane insarcinata ca ai facut sex oral/anal cu cretinelul de 15 ani?
oare ce nu va ajunge la viata pe care o aveti? am prostul obicei sa generalizez generatia voastra. asa ca acum, incerc, ma straduiesc, sa ma refer strict la tine. tu esti un copil mic si prost. fara pic de inteligenta, si gandul tau in niciun caz la scoala. de ce nu-ti pasa de viitorul tau? de ce nu-ti pasa de ce vei inspira celor din jur? de ce nu te gandesti ce se va spune despre tine/ce vor crede ai tai (daca) vor afla ce vrei tu sa faci de acum? de ce Doamne iarta-ma ai vrea sa te distrugi si sa-ti asumi responsabilitatea asta si consecintele?
nu stiu ce sa mai spun.
Daca ai intre 12-13 ani trebuie sa fii nebuna sa-ti incepi viata sexuala!
Chiar ai intre 12 si 13 ani... Nu stiu daca vei baga in seama ce spun eu dar se stie ca e mai bine sa te pastrezi pentru viitor, pentru o relatie mai serioasa bazata pe mai mult decat o atractie fizica. Dar daca tu simti ca ar fi bine sa faci asta, incearca sa te gandesti ca deja ai facut-o si vezi cum te simti, daca ai regrete. Cel mai bine ar fi sa nu incepi viata sexuala asa de devreme! succes!