| nokia5300 a întrebat:

am si eu o intrebare:sunt cu o fata de 8 luni, dar inca nu am facut sex. ea este virgina, si eu tot sunt virgin...de aceea intrebarea mea e cum sai propun sa facem sex, caci deja am vazut ca ea asta doreste dar problema e in mine ca nu stiu cum sai propun! raspundeti va rog.mersi anticipat...

3 răspunsuri:
| Dizzydizz a răspuns:

Pai ai putea sa ii faci avansuri.nu trebuie sa fol neaparat cuvintele, ci faptele.Azi o mana pe san, maine prin alta parte, si se leaga
Sau poti sa ai o conversatie cu ea in legatura cu viata sexuala.
Oriqm dp 8 luni nu ar trebui sa intrebi chestiile astea.

| Sperman a răspuns:

Nu trebuie sai propui o sa vina de la sine, daca e asa cum spui tu ca ea vrea. Cand o sa fiti singri acasa si stati in pat si va sarutati o sa ajungeti departe, asta daca nu vine unul din parinti acasa. laughing

| benunix a răspuns:

Sai propui? hmmm nu stiu ce sa zic.Nu ma pricep la din astea, dar eu zic ca ar fi mai ok ca totul sa vina de la sine. Eventual sa o chemi la tine acasa si sa incepi totul usor, cu chesti dragutze.Asta e parerea mea.Si asta cu propusu... direct nu suna foarte ok, mai bine cu subintelesuri asabig grin.Hai ca te descuri ca esti baiat mare. Te-am pupat.An nou fericit!(btw de revelion ar fi foarte frumosbig grin)