Depinde varsta. ai uitat sa o mentionez dar poti sa o intrebi pur si simplu intr-un moment oportun cum ar fi dupa ce va sarutati sau cand este ea in toane bune. Daca accepta protejati-va si placere maxima.Papa
Pai nu trebuie neaparat sa ii zici "hai sa o facem„.
Se intelege de la sine daca o inviti undeva in oras, ceva frumos asa mai pe seara, iar apoi mergeti la tine sau la ea.Se poate si la hotel asta daca iti permiti.
Si chiar daca esti virgin cred ca toata lumea stie ce e de facut acolo nu? dar toata chestia este sa nu te grabesti, pentru ca nu castigi nimic daca te grabesti.
Vezi ce faci, succes!
Pai spune-i in fata direct sau pe mes propuei asta. nu cu povesti gen "as vrea sa-ti spun ceva." spune-i direct
Pff. tinand cont ca esti baiat u trebuie sa faci primul pas. ea poate asta asteapta... Pai. banuiesc ca o cun. destul de bine. de 8 luni daca este romantica ai putea sa organizezi o cina romantika. bla bla.telenovele. in kaz ca ii place aktiunea. si este putin mai tupeista. atunci ar trebui sa treci. direct la aktiune. dar,, nu prea stiu nu cred ca ar fi bine sa o intrebi. u incerci daca si ea isi doreste cu adevarat. tot veti face si asta. doar. asteapta. Cu rabdarea treci si marea si nu uita : ESTY BARBAT. Succes
Parerea mea este ca ar trebui sa va intalniti undeva unde sa fiti doar voi 2 sa o saruti sa o mangai si usor usor sa incerci chestia asta daca vezi ca ea nu vrea incearca sa te stapanesti pentru ca s-ar putea sa creada altceva si nu o sa fie bine pentru relatia voastra succes sa-mi spui daca ai reusit si cum a fost :*
Pai asta e si problema ca mii in grija sa-i zic direct, caci cind am intrebat-o direct cu mult timp in urma dac e virgina deodata s-a cam suparat...si mai e ceva la mijloc ca la ea am fost de multe ori si la mine am fost si chiar imi da de inteles ca vrea asta. dar cind ar trebui sa vie de la sine ea zice ca nu ar trebui sa ne grabim si sa mai lasam...
Trebuie sa fii barbat si sa-ti exprimi in mod direct sentimenul catre ea. nu ii spune pe ocolis ca isi va da seama ca esti materialist si risti sa fi parasit. bafta
Ii zici 1vs1 te tine?
glumeam
cred ca la faza asta
merge de la sine
iti zic eu
incearca sa va intindeti pe un pat
sa o saruti, sa o atingi
apoi ii umbli la textila
incerci sa o dezbraci
.
daca te lasa sa o dezbraci
inseamna ca vrea
multa bafta
Nu trebuie sa-ti faci atatea probleme, pentru ca te cunoaste de atata timp si stie ca esti un baiat serios. O anunti ca vrei sa-i spui ceva, sa nu se supere, bla bla, bla.si apoi ii spui ca ai vrea sa va incepeti viata sexuala. Spune-i ca ti-e din ce in ce mai greu, ca te abtii cu greu... Daca te va refuza, spune-i ca o vei astepta pana va fi pregatita de acest mare pas.
Cu siguranta nu o mai aiba cheful ala nebun de,, futai" daca ii zici,, hai sa ne ****!"
pur si simplu incearca sa nu ii propui nimic. du. o intr. un loc dragut si de neuitat sau la tine acasa si acolo ia-o usor dezbraco sarut. o ca si cum nu ai vrea sa o pierzi niciodata si treci la fapte... daca vezi ca te respinge de 3 ori cel mult nu mai incearca ca asta inseamna ca nu vrea! sper ca ti.am fost de ajutor!
HappynewCenusa întreabă: