Ignora-l. Dupa cum observi, asta face si el si tu esti ft preocupata deja. Daca chiar te place o sa te caute el...da-i vreo 3-4 zile, daca nu te cauta, lasa-l sa plece...
Mersi chiar asa sa si intamplat:*:*:*
>:d
Bună deci in primul rînd ce vîrstă ave ti voi doi? În al doilea rînd dacă tu vezi că el nu i ti acordă importantă de ce te umilesti tu? Cel m ai bine este să îl lași, stiu o să suferi după el m ai ales dacă ai tinut s au incă m ai ții la el, dar m ai bine rupi acum un rău din rădăcină cind relatia nu este asa avansată, nu ai zis de cit timp sinte ti impreună. Cu cît amîni m ai mult să pui punct, cu atît durerea va fi m ai mare.
Ce-mi place mie expresia aceasta: "sunt cu un baiat mai mare decat mine... si nu prea ma baga in seama". Si ca sa fii si mai "dulce", postezi frumoasa ta poveste pe Dragoste si Sex, asteptand nerabdatoare sfaturile necesare, cu care tu, sa-ti cuceresti definitiv viitorul iubit. Eu as dori sa te intreb daca tu stii ce calitati ai care sa-l faca pe baiat sa fie interesat de tine.
Auzi draga daca nu ai chef sa raspunnzi nu raspunde ai inteles nu mai comenta aiurea "ce-mi place mie expresia" nu mai comenta da?
Intr-o relatie trebuie ca amandoi parteneri s-a se placa. In cazul tau nu puteti avea o relatie pentru ca el nu te place. Adica fara suparare, e evident ca nu te place. Daca esti intr-o relatie dai tu papucii inainte sa tii dea el ca din cate am inteles eu posibil sa te insele.
Stii..lumea asta se duce de rapa.
1. daca nu te baga in seama rezulta ca nu te iubeste
2.cum poti sa fi cu cineva care nu te iubeste?
3. exemplificand ce-am vrut sa zic la punctul 2, cand te cuplezi cu cineva trebuie sa fii foarte sigur/a ca tipul/tipa te place, ca exista comunicare intre voi, sentimente mici, dragute care incetu cu incetu vor avansa si vor naste adevarata iubire.
4. avand in vedere ca tu habar n-ai auzit de chestiile spuse la punctul 3 tot ce-ti pot zice este ca cel mult pana la 17 ani n-o sa mai fi virgina ^.^
5.banuind ca ma injuri "kiss my ass" :*
Pai este logic sa stii daca un baiat te refuza inseamna ca nu te place,sau poate lui ii place de alt cineva,incearca sa intrebi pe cineva din anturajul lui o fata sau un baiat daca are pe cineva,sau daca ii place pe cineva, si daca iti spune ca nu are pe nimeni, atunci merita sa incerci, si vezi ce-i place, sa vedeti daca aveti ceva in comun...
Pai in primul rand se vede ca nu te place ...si nu prea mai vrea sa insisti incearca si u...du-te la el daca fumezi cerei un foc sau o guma badate in seama cu el. intreba-l ce face daca are prietena si la un moment dat il rogi frumos sa te ajute ii supi ca tu ai cunoscut un baiat si nu stii cum sa il abordezi, si vrei sa ii spui ca il placi, apoi daca te ajuta ii spui multumesc si daca te intreaba daca la-i intrebat ii spui gata deja am facut-o fundita?
Nu te mai uita dupa baieti mai mari ca tine, nici mai mici si nici de varsta ta. Asteapta sa cresti si dupa o sa se "uite" toti la tine.
Pai, imi pare rau s-o spun, dar se pare ca e cam "plictisit " de tine. Se pare ca nu te place. Spune-i ce te deranjeaza, cum te simti, poate, poate asta va ajuta cu ceva, dar nu e sigur. In cel mai rau caz va trebui sa te desparti de el.
Succes!