La banchet ar fi cel mai bine, danseaza cu el, vorbiti, aseaza-te la masa langa el! poate si lui ii place de tine! Succes!
De ce sunteti asa de rautaciosi? daca care 10 ani care e pb? pot sa faca lucruri care se fac la 10 ani, de ex: sa se plimbe cu bicicleta, cu rolele, o inghetata, un suc sau sa isi faca temele impreuna, sa joace un joc etc parerea mea e ca cel mai bine ar fi sa aveti niste activitati impreuna, cum am mentionat mai sus de ex sa il chemi in parc la o plimbare si isi va da seama singur ca iti place de el
Incepi sa vb cu el pe mess
dupa care intri in vorba cu el la banchet
si cand esti sigura pe tine ii spui fata-n fata ca vrei o relatie cu el sau ma rog ce ati putea avea voi la varsta asta
Fata in fata e cel mai bine. Dar nici 11 ani nu ai inca si iti sta gandul la baieti? Ocupa-te de scoala mai bine pentru ca ca iti va trece repede pasiunea pentru el. Sti ce se spuyne "Ochii care nu se vad se uita. Sh lasa baietii pana cand esti mai mare. Cel [utsi 13-14 anni nu 10 .
Sunt fata daca nu stiati si imi place de un baitde al mine in clasa. aveam acceasi varsta...pentru,,petrica,,este comentariul asta
Inca ceva nu sunt eu cea de 10mani sora mea este si scrie ea intrebari deale ei pe contul meu ...eu am 19 ani si am iubit sunt la scoala si...
Cel mai normal este sa il ignori total pentru ca toata lumea o sa se rada de voi 2, pentru ca nu mi se pare firesc ca un baiat la 10 ani sa se indragoasteasca de alt baiatmai mare ca el in plus nu e firesc sa te indragostesti de un baiat.