Din toate interventiile pe care le-ai facut mai sus se vede ca iti doresti sa te intalnesti cu el. Ce astepti, o incurajare de la ceilalti? Fa ceea ce iti dicteaza inima, deja stii ce vrei sa faci. Nu e dreptul altora sa te numeasca intr-un fel sau altul, tu stii mai bine ce simti si ce ai nevoie. Nu prea sunt sustinatoarea relatiilor pe net, insa. Intalniti-va si vedeti daca in realitate mai sunteti pe aceeasi lungime de unda, apoi ia o decizie, pentru ca nici sa ai aceasta relatie ascunsa cu el (tu il doresti deja, chiar daca nu v-ati intalnit) nu e corect fata de sotul tau.
Mai fetelor, aveti dreptate, sotul meu e un om bun dar nu suficient de bun... Celalalt stiu cine este, aparent, nu are legatura cu spatilul virtual, noi vb pe mess o data in saptamana dar in rest numai la telefon...In acest moment nu mi-as dori sa distrug familia cum nici el, ce se intampla mai tarziu vedem pe parcurs cred...Cred ca toate suntem tentate, mai ales daca sotul a fost primul barbat din viata ta! Tentatia e mare, poti insela intr o clipa, si apoi ce ramane? Regret sau amintiri frumoase? Sa fim sinceri sunt putini care nu inseala, macar o data in viata... Eu inca ma aflu prin acei putini, si sper ca aici va ramane totul, dar asta depinde de sotul meu, sa stie sa ma pastreze. Sunt o fata frumoasa, desteapta si in mod sigur relatia mea rezista datorita mie ca stiu sa fac compromisuri, lumea mi a zis ca meritam ceva mai bun pe toate planurile, d -nul x mi se parea acel ceva ''mai bun'' dar... din pacate imi este interzis.Asa ca va trebui sa raman aici.
Stii de ce zici ca sotul tau nu e atent cu tine si alea alea? pentru ca nu`i mai dai atata atentie sotului tau de cand povestesti cu celalalt asa am fost si eu doar ca eu nu am fost casatorita
Mai bine gindeste te ca ai o fam daca esti fericita nu te frige singura ca s ar puitea sa regreti. Dca sotul tau ti ar face asta tu ce ia face?// banuiesc ca esti matura... sper
9 ani inseamna ceva.nu este o luna doua sa te desp pur si simplu...sunt 9 ani la mijloc, o casnicie, copii.iti cunosti sotul cu bune si cu rele, ati trecut prin multe.se poate sa te indragostesti virtual, dar crezi ca el vrea ceva serios cu tine? tinand cont ca sotia lui este frumoasa.etc.gandeste te si la faptul ca poate nu e ceea ce pare si ca o sa-ti para rau apoi k ti-ai destramat casnicia.asta este un moft de copil. daca esti o pers cu capul p umeri .eu zic sa renunti la ideea sa il cunosti...stai alaturi de sotul tau, vb cu el, spune-i k vrei sa fie mai tandru, mai romantic...vezi u
De cateva zile citesc pe acest site tot felul de intrebari absurde puse de pustoiace de maxim 15 ani. e amuzant, ma distrez copios dar totodata e trist sa vad unde s-a ajuns cu libertinajul atat de mult promovat la tv. imi amintesc cum era pe "vremea mea", atunci cand se puteau delimita perioadele copilarie respectiv adolescenta... ma rog, nu am raspuns nici unei copile care sustinea sus si tare ca are MARI pb in dragoste, ca inseala, ca sunt inselate sau chiar ca se tem ca nu cumva sa fi ramas insarcinate deoarece cred ca totusi aceste lucruri sunt doar niste copilarii si odata cu inaintare in varsta or sa constientizeze greselile facute in perioada pubertatii.
Cazul pe care l-ai propus discutiei insa nu m-a putut lasa indiferent.
Din cate ai spus esti casatorita de 9 ani! Ceea ce ma face sa cred ca esti mai in varsta ca mine (sper). In primul rand nu pot sa inteleg cum o femeie maritata de 9 ani poate chiar cu copii, care lucreaza(inca o data sper) in Italia sa mai aiba timp si chef de chat-uiala pe messenger si mai mult decat atat sa aiba "sansa" de a se "indragosti virtual" de un necunoscut.
Presupunand insa ca ti-ai facut timp pentru asa ceva si mai mult, deja "te tenteaza" sa experimentezi o relatie, nu inteleg care este scara ta de valori dupa care te ghidezi. Chiar daca acum aceasta persoana te atrage (asa sunt relatiile la inceput, de doar 2 luni) mi se pare anormal sa risti o caznicie de 9 ani pentru asta. Adu-ti aminte mai bine cum te simteai cu actualul sot dupa primele 2 luni de relatie. Cu timpul pasiunea trece e normal, dar intervin copiii si din momentul in care te-ai hotarat sa procreezi trebuie sa fi constienta ca deciziile pe care le vei lua in viitor nu te afecteaza doar pe tine ci si pe copiii tai! Consideri ca prin acest comportament esti un exemplu pentru fata ta? Ce poate sa invete de la tine? Cum sa isi insele barbatul care i-a fost aproape 9 ani si caruia poate ii datoreaza tot ceea ce este acum?
Si chiar daca nu ai avea copii, nu este corect sa faci mai multe persoane sa sufere doar din cauza unui moft de al tau, unei iluzii care poate va mai dura doar o scurta perioada de timp. Atunci poate o sa fie prea tarziu sa iti mai para rau si o sa ramai exact cu cele de care te temi de fapt cel mai mult. cu Singuratatea si cu Regretele... Asa ar trebui sa pui problema acelui: "Poate daca..."
Daca simti ca vrei sa evadezi, ca vrei ceva nou, cauta mai bine acel NOU, acel INEDIT care sa iti condimenteze viata in barbatul caruia i-ai jurat ca ii vei fi alaturi la bine dar si la RAU, indragosteste-l din nou de tine si indragosteste-te din nou de el, discutati impreuna, spune-i ce simti, cum simti, ce vrei, ce iti lipseste! Esti femeie si stii cum se fac lucrurile acestea! Resusciteaza-ti relatia cu barbatul tau si o sa ajungi sa iti amintesti cu amuzament perioada aceasta in care ai fost tentata sa faci poate cea mai mare greseala a vietii. Focalizeaza-ti energia pozitiva, dragostea si pasiunea care arde in tine readucand in viata voastra de cuplu momentele care v-au facut sa va indragostiti unul de altul, care v-au legat in cununie, care de ce nu v-au facut atat de fericiti...
Vorbeste cu sotul tau, spune-i prin ce momente grele treci, cere-i ajutorul si impreuna salvati-va relatia.
Tie cum ti-ar placea sa reactioneze sotul tau daca ar fi in situatia ta? Te-ai gandit macar?
Ca barbat, pot sa iti spun ca si noi avem rataciri din acestea dar punand in balanta o relatie de atatia ani si o posibila aventura, un barbat cu mintea in capul de pe umeri ia intotdeauna decizia care il satisface cel mai mult nu doar in prezent, ci si in viitorul apropiat si cel indepartat. Maturitatea (pe care ar fi trebuit sa o ai la varsta ta) inseamna ca dintr-o multime de posibilitati sa alegi lucruriile concrete si nu tentatiile, iluziile, ispitele...
Decizia iti apartine, poti ingrosa randul persoanelor infidele care nu isi merita dragostea si increderea sotilor lor sau iti poti reface casnicia alaturi de persoana care sunt sigur ca te iubeste cel mai mult! Ai grija ce alegi, aminteste-ti ca nu vei putea da timpul inapoi, hotarerea ta e pentru o viata!
Si inca ceva tine bine minte: Increderea se castiga greu, se pierde usor si nu se mai recupereaza niciodata!
Sperand ca raspunsul meu ti-ar putea fi de ajutor. te pup si am incredere ca vei lua decizia corecta.
Adytzaa
PS: Nu ar trebui nici macar un sms sa nu ii mai dai, rupe definitiv legatura cu el ca sa nu mai apara astfel de tentatii si concentreaza-te pe sotul tau! Asta e parerea mea personala!
Itimultumesc mult Aditzza! Ai mare dreptate in cuvintele spuse.Sunt o feeie cu capul pe umeri, cum se spune stiu ce -i bine is ce -i rau. In mod sigur voi stii si acum.Sa detaliez putin: de sotul meu am fost putin indragostita dar nu l-am iubit, intre noi a fost o joaca de copii, dupa o luna impreuna mi a zis daca ne casatorim si eu am acceptat, aveam 20 de ani, si lucrurile au ramas asa
, dupa 2 luni impreuna ne-am casatorit si... Tin la el, dar inca nu stiu cat il iubesc, Poate il iubesc mai mult ca om si in mod sigur nu ar merita asta, el ma iubeste. Iar faptul ca suntem unde suntem imi apartine in egala masura, iar daca relatia dureaza de atatia ani este din cauza ca am stiut eu sa o mentin, El nu si da seama cand ceva merge prost, sau cand ne departam, considera ca 0i ceva normal, dar o femei e are nevoie sa fie imbratisata atunci cand e trista... I n legatura cu celalalt, mi-a trecut... Ati avut dreptate, asta a fost, asta este.Va dau dreptate si va multumesc!
Daca va placeti unul pe celalalt este totul ok. iar ca nu tiai inselat sotul. o poti face acum asta numai daca al iubesti cu adevarat pe sotul tau. dar dupa cum vad eu nu prea este dragostea asa mare pentru sotul tau, pentru ca te incanta foarte mult celalalt.eu zic sa incerti, dar fa-o sa nu stie nimeni.
In sfarsit a fost postat si raspunsul meu dupa aproximativ 60 de ore...
Tin in primul rand sa iti multumesc ca ai luat in seama si raspunsul meu si ti-ai facut timp sa imi replici!
In al doilea rand asa cum am precizat si in interventia anonima anterioara (nu aveam cont creeat cand am formulat raspunsul), daca sotul tau nu isi da seama cand "ceva merge prost" cred ca ar trebui sa discuti mai mult cu el despre lucrurile care te framanta, despre dorintele tale, despre nevoile tale pana la urma. Daca te iubeste cu adevarat te va intelege si isi va schimba comportamentul!
Nu il cunosc, asa ca nu vreau sa para ca ii tin apararea, dar poate lucreaza foarte mult si este stresat si aceasta poate fi o cauza a lipsei de afectiune. Banuiesc ca este in schimb intelegator si daca ai o discutie cu el serioasa o sa constientizeze gravitatea situatiei. Trebuie sa va faceti mai mult timp liber ca sa il puteti petrece impreuna si dupa ce el va intelege nevoile tale, chiar daca pe moment reactia lui nu este cea asteptata de catre tine, in momentul in care de exemplu simti nevoia sa te imbratiseze, trista fiind, ii poti spune chiar tu, cu o privire "umeda" ceva de genul: "Ia-ma in brate, prostule!"
Eu iti doresc mult succes si sper ca iti vei putea salva casnicia pentru a te bucura de fericirea pe care o meriti!
Te pup inca o data,
Adytzaa
PS: Sunt mandru de tine pentru decizia luata in ceea ce il priveste pe celalalt!
Iti multumesc si eu pentru timpul acordat.Intradevar cred ca sunt momente in viata cand, parca scapa lucrurile de sub control, dar ceea ce conteaza este sa -ti revii repede.Eu mi -am revenit, am ajuns la aceeasi concluzie cu voi, nu se merita...Va multumesc inca o data tuturor!