Eu sunt baiat si pot spune ca da... un baiat poate sta si 5 ani fara sa se culce cu cineva(mana nu se pune)
Da poate deoarece. daca chiar iubeste aceea persoana nu are cum sa nu astepte
Depinde de varsta baiatului. Daca e varsta mai inaintata iti va spune ca te va astepta insa te asigur ca minte, este sigur ca te va duce cu zaharelul si vei accepta in cel mult o luna... Exista si accepti. Cei mari mereu le prostesc pastea miki dar daca esti desteapta nu accepti si se injosesk pentru tine vei vedea sunt atat de prostuti)
Dacă nu are o relaţie stabilă, da, în genere poate sta 2, poate chiar şi 3 ani.
Dacă are o relaţie stabilă şi se simte atras de femeia cu care are o relaţie, nu poate sta mai mult de câteva luni, poate un an.
Eu de exemplu nu aş aştepta mai mult de 10 luni nici să mă tai şi să pui sare. La urma urmei nimeni nu se poate milogi pentru o partidă de sex.
Fii foarte atentă că erau destule care se plângeau pe-aici că au trecut 10 ani de la despărţirea de primul prieten care le-a lăsat pentru că după un an ele umblau tot cu "nu cedez" şi se plângeau că tot la ăla le e gândul.
O femeie care-şi bate joc de fiziologia partenerului nu este om!
O_fata_nu_esti_tu_cam_incuiata_? de_ce_ar_trebui_un_baiat_sa_se_injoseasca_si_de_ce_ar_fi_prost_? atata_timp_cat_este_liber_sa_aleaga_n-o_sa_fie_niciuna_din_ce-ai_spus_tu. credeti_voi_fetele_ca_le_stiti_pe_toate_dar_in_final_ajungeti_sa_fiti_"jucate"
Acum sa revenim. Un baiat poate sa stea fara sex daca este devotat fetei si relatiei... probabil se va masturba de cateva ori pe luna si in cazuri mai rare va recurge la abstinenta care e greu de obtinut daca e la varsta adolescentei la care fierb hormonii in el, deci slabe sanse. 6 luni ar fi deja mult, probabil isi va pierde interesul sau te va astepta jucandu-se cu altele. hefe
Desigur ca poate, sau chiar si mai mult... Dar stii ca poate diferentia si dupa virsta. dar si dupa caracter.
Normal ca se poate, de exemplu eu am o relatie de 7 luni si nu am avut relatii cu prietenul meu si sunt sigura ca nu m-a inselat. Il iubesc si ma iubeste.
Numai bine!
Uite ca eu cu prietenul meu suntem impreuna de aproape 7 luni si nu am avut relatii sexuale cu el...Eu am 16 ani si el 23, Si pentru asta am incredere in el
Poate sa se puna impotriva mea o tara intreaga daca eu ma simt fericita langa el nimic nu mai conteaza
Atunki cand exista iubire.Sexul e doar un moft
Eu nu cred ca ar putea kit de mult nu ar iubi, majoritatea baietilor cand servesk alkool nu-si mai dau seama de dragoste, se uita la orice fusta... o stiu din propria experienta
Poate sta si ani de zile. pana la casatorie. ci atat e mai interesanta noaptea nuntii,,
In general un baiat normal nu poate sta atata timp fara sa intretina relatii sexuale