| CalYn_3138 a întrebat:

am si eu o intrebare urmatoarea: la mine in clasa o colega destul de draguta. Eu nu sunt sigur ca o plac sa zicem ca e doar o simpatie fiindca e mult prea greu sa descriu ce simt. In fine de obicei se mai uita la mine daca ma uit si eu la ea de obicei imi zambeste alta daca ne privim si radem impreuna, nu comunicam foarte mult rareori.
Am 2 intrebari:
-Credeti ca ma place?
-Daca da cum ar trebui sa actionez?
...

5 răspunsuri:
| kidulinha a răspuns:

Eu cred ca te place :X asa faceam si eu cu un coleg :* laughing
Ar trebui sa incepeti sa vorbiti smug despre filme, scoala, timp liber, carti, mancare, ce va place voua laughing incearca sa o cunosti :X Daca ti-e mai usor, vorbeste cu ea pe messenger dar ai grija sa o bagi in seama si la scoala pentru ca, daca nu, ea va intelege ca tu te plictisesti la calculator si d-aia vorbesti cu ea, nu ca si tu o placi :X Succes si. nu fi timid, dar fi respectuos >big grin

| Chriss_9622 a răspuns:

Da, te place insa este mult prea timida sa faca ea primul pas. Eu zic sa o scoti in oras.la o limonada ca tot e cald afaratongue

| Emil05 a răspuns:

Sincer. Nu cred ca te place. Doar pentru faptul ca se uita la tine si zambeste inseamna ca te place? Poate si ea te simpatizeaza la fel cum o simpatizezi tu. Sincer asa mi se intampla si mie. Dar nu iti face aluzii ca te ranesti singur.

| camyamy a răspuns:

Ai grija parerea mea este ca te place dar poate nu stie ce sa faca, la fel ca tine ...totusi incercarea moarte n-are...cauta un subiect de interes comun si vorveste cu ea:X:*:Xsucces

| Anutza_6632 a răspuns:

Spune-i ca o placi intreab-o daca te place