| Aѕнℓєу♥ a întrebat:

Am si eu o intrebare va rog frumos raspuns.Acuma plang si uite motivul de ce.
Am o prietena de la vreo trei anisori,[acum am 14]ne certam ne impacam dar acum a fost rau.Azi m-am intalnit cu ea si inca cu o fata de treaba, am vb cu ele dar ea ma chema mereu acum fata aia ma chemase.Nu cred ca i'a convenit[cred] in fine sa trecem peste asta.Prietena mea s-a dus sa se schimbe sa se duca in oras s'o i'a pe alta fata. Fata aia cu care era ramasese cu mine, am intrebat'o daca vrea sa mearga cu mine prin parc, asa.Cand a aflat prietena mea se suparase rau crezand ca eu i'am spus fetei sa numai vb cu ea. A plecat in fite, si i'a spus parintilor ei[ce sati povestesc], apoi a mai venit odata la mine si a intrebat'o pe fata aia daca vine, i'am raspuns "NU ca merge cu mine" si mi-a zis ca nu o sa mai vb cu mine si'a plecat.Am inceput sa plang dar am continuat sa plecam.Am mai vb ne'am plimbat si iar ne intalnim cu ea. fata aia s-a impacat cu ea si'a intrebat'o daca e suparata pe ea.Si'a zis NU.Deci pe mine este, se stramba.In fine.
Ce sa fac? Tin la ea ff mult o iubesc enorm. E ca sora mea.Am uitat sa mentionez ca eu nu i'am zis fetei acelea nimic, i'am spus sa stea cu prietena mea ca nu vreau sa o vad suparata si'a zis ca nu se supara.

3 răspunsuri:
| mihaela_3003 a răspuns:

Eu cred ca ar fi cazul sa vorbesti cu ea si sa va lamuriti si apoi sa va inpacati

| Zenithf a răspuns:

Gandeste-te la ea, ai rabdare cu ea, nu face lucrurile parca impotriva ei. Citeste: http://www.biblegateway.com/passage/?search=1%20cor%2013&version=RMNN
Si ar fi normal ca si ea sa-ti raspunda la fel.

| aangelia a răspuns:

thinking sincer? Da-o naibii de Fitoasa!