Si care e problema ta?crezi ca asta se mosteneste?stai linistita, nu te mai stresa atat ca faci riduri
Ei si ce daca tatal lui a avut aventuri? nu vad nimic anormal.
nu te nelinisti, nu baga in cap toate nebuniile, daca prietenul tau te iubeste fii sigura ca nu va face la fel. eu tot inainte imi faceam griji din orice maruntis, dar pe parcurs mi-am dat seama ca aceasta este pierdere de timp, si de nervi! mi-am dat seama ca aveam imaginatia bogata dar in realitate ceea ce gindeam nici pe departe nu avea sa se intimple.
P. S succes si ai grija!
Fa-l sa de bucure de fiecare prezenta a ta si sa se intristeze cand nu esti acolo si ai rezolvat problema, multa intelepciune! iti recomand cartile "dragoste si respect" si " Doar pentru el/ doar pentru ea" dupa ce citesti aceste 2 carti ochii ti se vor lumina! le gasesti la editura kerigma
Fa-l sa de bucure de fiecare prezenta a ta si sa se intristeze cand nu esti acolo si ai rezolvat problema, multa intelepciune! iti recomand cartile "dragoste si respect" si " Doar pentru el/ doar pentru ea" dupa ce citesti aceste 2 carti ochii ti se vor lumina ! le gasesti la editura kerigma
Nu te lua dupa faza cu aschia sare departe de copac... poate ca nici nu seamana pe ta-su...
Uuhh doamne...nu trebuie sa te afecteze pe tine cu nimic asta pentru ca sigur nu are legatura cu prietenul ttau. depinde de caracterul lui si felul de a fi.linisteste'te
Daca el tine la tine, nu te-ar insela. E problema tatalui lui, nu a lui sau a ta.
KatiMe27 întreabă: