| dianaoana a întrebat:

Buna am si eu o intrebare va rog sa ma ajutati in seara asta am auzit niste zvonuri ca si cum tatal prietenului meu ar fi avut niste aventuri dar eu nu cred deloc dar totusi dupa ce am auzit asat am o neliniste si ma gandesc ca daca prietenul meu ar face la felsadsadsadsad ce sa fac desi sunt sigura ca prietenul meu n-ar face asa ceva am nelinistea asta ajutati-ma cum sa scap de ea?

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce iti pasa tie? lol ciudato

| oriflame4u a răspuns:

Fustangismul nu e neaparat ereditar, stai linistita!

| alex_9231 a răspuns:

Da-i papuciilaughing

| SeNyS a răspuns:

Si care e problema ta?big grincrezi ca asta se mosteneste?rolling on the floorstai linistita, nu te mai stresa atat ca faci riduri oh go on

| candycane16 a răspuns:

Ei si ce daca tatal lui a avut aventuri? nu vad nimic anormal.
nu te nelinisti, nu baga in cap toate nebuniile, daca prietenul tau te iubeste fii sigura ca nu va face la fel. eu tot inainte imi faceam griji din orice maruntis, dar pe parcurs mi-am dat seama ca aceasta este pierdere de timp, si de nervi! mi-am dat seama ca aveam imaginatia bogatabig grin dar in realitate ceea ce gindeam nici pe departe nu avea sa se intimple.
P. S succes si ai grija!kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine taica-miu a rupt inimile la citeva femei in tinerete si asta dupa ce s-a casatorit. Spre deosebire de el sint cel mai cuminte barbat.Deci nu te pot sfatui decit sa fuuuggiiii ca singele apa nu se face.

| alonet a răspuns:

Fa-l sa de bucure de fiecare prezenta a ta si sa se intristeze cand nu esti acolo si ai rezolvat problema, multa intelepciune! iti recomand cartile "dragoste si respect" si " Doar pentru el/ doar pentru ea" dupa ce citesti aceste 2 carti ochii ti se vor lumina! le gasesti la editura kerigma

| alonet a răspuns:

Fa-l sa de bucure de fiecare prezenta a ta si sa se intristeze cand nu esti acolo si ai rezolvat problema, multa intelepciune! iti recomand cartile "dragoste si respect" si " Doar pentru el/ doar pentru ea" dupa ce citesti aceste 2 carti ochii ti se vor lumina ! le gasesti la editura kerigma

| Mikee a răspuns:

Nu te lua dupa faza cu aschia sare departe de copac... poate ca nici nu seamana pe ta-su...

| bobolina a răspuns:

Uuhh doamne...nu trebuie sa te afecteze pe tine cu nimic asta pentru ca sigur nu are legatura cu prietenul ttaustraight face. depinde de caracterul lui si felul de a fi.linisteste'tehee hee

| Ea12345 a răspuns:

Daca el tine la tine, nu te-ar insela. E problema tatalui lui, nu a lui sau a ta.winking