O fi ea mai mare ca tine si ar trebui sa aiba mai multa minte ca tine fara suparare zic asta, daca la 25 de ani o camanda masa sa fim seriosi e prea de tot in fine nu comentez dar daca ea a dat inapoi ca s-a terminat nu te iubeste cu adevarat sincer vb eu aveam varsta ta cand a vrut sa vb cu un baiat cu 5 ani mai mare bine aici nu e mare varsta dar si la mine maica mea nu a fost de acord cu relatia asta si nu va fi niciodata si am ajuns sa ne casatorim daca ma luam dupa ea cine stie cu cine ma marita dar nu m-am lasat am luptat si a lluptat si el pentru mine si am mers mai departe nu am dat napoi ca ne iubeam sincer daca ea a dat napoi nu e sincera cu tine poate te iubeste dar nu sincer si nu e dispusa sa lupte pentru tine deci nu e de tine uit-o in concluzie
Nu cred ca ai cu cine sa te impaci, las-o sa mearga cum o bate vantul, daca nu se tine si ea, nu ai cum sa o tii tu singur.
Uit-o. Daca dupa doar sase luni vrea sa se desparta, e clar ca nu da doi bani pe relatia voastra.
E bine sa te lupti pentru persona iubita dar trebuie sa stii cand sa te opresti, in cazul tau, e bine sa te opresti. Ce am inteles eu: ne certam, ne impacam, ne certam iar, hai sa ne impacam; nu merge asa, gaseste alta fata care sa merite
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: