Probabil ca exista cateva persoane care va baga bete'n roate
Ar fi bine sa'l convingi(daca e vb de tine) ca nu ar trebui sa asculte tot ce zic respectivii "prieteni". Este foarte aiurea sa va despartiti din cauza unor vorbe aruncate mai ales daca voi va iubiti.
Si'ti zic asta fiindca si eu tot din cauza unor vorbe de'astea m-am despartit de prietenul meu.Si ceea ce m-a durut a fost ca ne'am despartit, totusi noi tinand unul la altul si doar din cauza "prietenilor nostri"
Nu te desparti, nu vei face altceva decat sa le dai satisfactie celor care vb aiurea, te asigur de asta! Daca va iubiti cu adevarat, comunicati si sa stii ca o relatie ar trebui bazata pe incredere.Pana nu esti sigura ca nu ai facut totul pentru a continua, nu te lasa!
Bafta.
Nu cred ca e normal; posibil a aplecat urechea la vorbe. ar fi de preferat sa se maturizeze si sa discute problema deschis, nu sa te puna pe tine sa ghicesti.
zice la misto pentru ca banuie dar nu e sigur sa te faca sa te spargi. fa pe dura
Nu mi se pare normal sa zica"stii tu mai bine"sau ''te-a vazut cineva pe undeva''. Mie mi se intampla des faze din astea.
abcdefghjklmnoprst întreabă:
Villy09 întreabă:
MrkiddyKid1 întreabă: