Uite cum sta treaba.depinde si ce varsta ai tu.probabil esti mica daca intrebi.eu nu iti recomand sa vorbesti cu baieti pe site uri.in primul rand pentru ca nu sti daca sunt cine crezi tu ca sunt.in al doilea rand 6 ani.o sa isi gaseasca pe alta daca ai intre 14-18 ani.o sa zica ca erai mult prea mica. daca nu nu mai conteaza diferenta de varsta
Eu am 16 ani dar el 22
Mda...mi se pare destul de aiurea la varsta asta o diferenta asa mare...
Care e intrebarea? Lasa-l pe el sa decida daca esti draguta sau nu. Daca vorbeste cu tine si e dragut cu tine sigur te place. In concluzie, daca nu ai 3 maini si 5 ochi, poti sa stai linistita ca nu o sa fie dezamagit de tine. Plus de asta trebuie ca in primul rand tu sa te consideri cea mai frumoasa. Ai putina incredere in tine. Mergi la intalnire cu incredere
Fiecare persoană este frumoasă în felul ei. Dacă deja îi place caracterul tău şi te simpatizează,nu-ţi fie frică!
Fii naturală, aranjează-te, nu te machia în exces şi fii tu însuţi, exact ca pe site!
Şi încă ceva:
Nu te mai gândi că ''ar putea găsi o fată mai drăguţă'', pentru că, poate el nu are nevoie de altă persoană cu un aspect mai ''frumos''.Ai încredere în tine.
Nu-ti fie teama... si eu am vb cu un baiat timp de 2 ani numai la telefon, fara sa ne vedem si cand ne-am vazut ne-am pus impreuna din prima seara deci. daca nu risti nu castigi. + nu ai ce pierde
Da dar am senzatia ca el e mult mai frumos si poate gasi pe alt cineva foarte usor sh totusi nu inteleg de ce isi mai perde timpul cu mine vorbind
Fii tupeista. daca incerci nu pierzi nimic. stii cum e : Nu risti nu castigi. Nu ai de unde sa stii, poate chiar o sa te placa, dar daca nu iti faci curaj nu vei stii niciodata
Haide sa nu exageram ca nu are nimic eu sunt cu un baiat mai mare ca mine cu 5 ani si nici nu e chiar asa.Stai linistita ca o sa te placa.Never say never.(niciodata sa spui niciodata)
Asa am fost si eu inainte sa fiu cu el.
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: