Te place sigur si cred ca vrea foarte mult sa fiti impreuna din moment ce vrea sa te atraga prin piscaturile si mangaieturile astea. Si pentru ca va luati de mana fara sa vreti si va uitati unul la altul cred ca sunteti facuti unul pentru celalalt. Nu ezita intreaba-l daca vrea o relatie...
Apropo,el odata m-a intebat daca m-am intilnit vreodata, si am vorbit despre dragoste jumatate din lectia de romana, pentru ca profa a lipsit, si a trebuit sa incheiem acest subiect minunat din cauza unui coleg care asculta discutia noastra si ridea .De ce crezi ca m-a intrebat acestea?
Poate vroia sa afle parerea ta despre cum vezi dragostea ca sa se pregateasca sa face ceva care te va face sa te indragostesti de el
posibil
Da clar te place, hei dar de ce nu il saruti tu pe el si va lamuriti atunci ce simtiti unu pentru celalalt? Nu ai nimic de pierdut! bafta
De ce nul sarut? pentru ca sunt foarte timida
Pai incearca sa numai fi timida nu ai nimic de pierdut iti garantez
Ok,o sa incerc
Bafta si numai fi timida poate asa reusesti sa ai un cuplu frumos, ca sunt sigura si el te place
Mersi
Eu zic sa nu il lasi sa te mangaie, e nasol sa iti faca asa daca nu sunteti impreuna. Continua s aii zambesti si sa te proti frumos cu el si daca te place o sa-ti spuna. Iar daca nu, gandeste-te ca mai sunt baieti pe lumea asta