Sfatul meu este sa te mai duci pe la orele de romana, ca nu e ok sa fii in clasa a 11-a semi-analfabeta: okzia ma ea in brate = MA IA IN BRATE, numai inteleg nimic = NU MAI INTELEG NIMIC si multe altele...
Fara suparare: ma mira ca esti la liceu!
Si asta din cauza ca, in clasa a 11-a (!) nu esti in stare sa scrii corect romaneste cateva randuri!
Daca si la celalalte materii ai la fel de mare nivel de cunostinte & atitudine de viata, atunci nu te invidiez!
Te sfatuiesc sa pui accent pe invatatura, fiindca peste 2 ani va trebui sa iei bac-ul!
Si intre materiile necesare la bac, din pacate, nu fac parte barfele si intrigile cu- si dintre colegele de clasa, etc.
Dupa ce ai terminat bac-ul si eventual ai intrat la vreo facultate, vei avea timp suficient si pentru baieti!
Oricum nu prea am inteles ce ai scris (ce legatura are K, in loc de C) astea ce spui sunt niste jocuri de copii nimica serios, poate cu timpul ai sa stii ce inseamna, iubire, dragoste etc.si cred ca sunt niste barfe a colegelor tale. un baiat serios nu se compoarta asa, se distreaza cu tine din pierdere de timp.
In primul rand, nu cred ca esti in a-11-a. Cel mai probabil, in a-9-a (sau mai mica).
In al doilea rand, daca tipul si-a facut prietena, lasa-l in pace. Vezi-ti de carte si de ale tale, arata-i ca nu-l mai interesezi. Daca te placea, ti-ar fi dat macar un indiciu in care sa-ti arate asta.
Asa ca... spor la invatatura! (si lasa-te de limbajul messengerian, ca la scoala/facultate nu exista "limba" asta!)
1)Ori te place si incearca sa isi arate sentimentele fata de tine (aceasta relatie pe care o are acum i-a dat incredere in puterile sale);
2)Ori incearca sa faca,, misto'' de tine sau sa profite de lucrul ca tu il placi.
Mai lucreaza la vorbirea ta e groaznica n-am inteles aproape nimic! dar ma rog si eu sunt indragostita d eun baiat pe nu vlad dar el are o prietena pe nume cleopatra asta mi-a pus paie in foc dar sfatul meu e asta :are prietena bine lasa-l cautati altul. bine ar trebui sa fac si eu la fel dar e prea dragut am o idee:fal gelos ca iti place de altul si va merge pe mine nici nu ma bagan seama vlad
Ma numesc Alexandra, am 15 ani, dar nu stiu zau daca sa te cred ca esti in clasa a 11-a. fat-o invata dracului alfabetu nu te supara dar analfabeta draga mea o intrebare/ cu cine ai facut romana? ha ha HA ok hai ca nu te mai jignesc, dar fratele meu de 5 ani scrie mai bine decat tine.
Eu zic ca tu sa nu mai vorbesti asa pentru ca cei care vor citi nu vor intelege nimic! Eu am inteles ce ai vrut sa spui dar daca tu scrii asa si la alte ore sau vorbesti asa esti praf! Mai bine lasa limbajul asta macar la scoala.Nu? In legatura cu baiatul acela sigur vrea si el sa se dea mare si fiindca stie ca tu il placi profita de tine!
Ba asta lasa fata ca a gresit. uite unde era profu`vai de capu tau... puiule daca se leaga de tine ai inceput sa-i placi. spune`i ce ai pe suflet si bate app la prietena lui. o sa inteleaga ca nu`i de el ast raspuns cu ce s-a intamplat! pupz al tau enigmatic freak
Sfatul meu este sa te mai duci pe la orele de romana okzia ma ea in brate = MA IA IN BRATE, numai inteleg nimic = NU MAI INTELEG NIMIC si multe altele...