| andreea_8289 a întrebat:

am si eu o mare problema. Am cunoscut un baiat cu care am incercat sa fim impreuna pentru putin timp(10 zile). El a plecat din tara la 3 zile dupa despartirea noastra. A stat in strainatate foarte putin s-a intors in tara am stat o luna de zile despartiti dupa care s-a intamplat sa ne gasim la o petrecere si ne-am sarutat. el acum e indecis nu stie ce sa faca parca ar fi cu mine parca nu Ce sa fac sa-l las in pace sau sa lupt pentru el?

5 răspunsuri:
| pokerface_9746 a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin "a lupta". Poti sa ii spui ca iti place de el si ca ai vrea sa iesiti impreuna, sa faceti tot felul de chestii si sa vedeti unde duc toate astea. Nu trebuie sa va impuneti sa fiti din start intr-o relatie.arata-i ca poti avea rabdare, sa faceti lucrurile in ritmul lui.Nu te agata de el, nu il agasa. Daca tot e indecis dupa asta, atunci nu merita.

| DracusorImpielitat a răspuns:

Depinde de ce simti, daca nu il placi, nu trebuie sa ii faci pe plac; daca da, lupta pentru el.

| Lilly_5848 a răspuns:

Sa lupti, logic

| Bobo893 a răspuns:

Daca iti place de el si simti ceva, sau vezi un viitor comun, eu zic sa lupti

| andreea_8289 explică:

El spune ca de 2 ani de zile nu a avut numai relatii si ca vrea sa fie singur. Dar el nu prea cred in aceste povesti. Si mai e o problema avem acelasi grup de prieteni si ne vedem f des. si eu nu stiu daca sa-l caut daca sa-l las in pacesad