anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o mare problema. Am vazut o fata de ce care pur si simplu m-am indragostit pe loc (cel mai frumos sentiment). Nu n-am indragostit de ea doar pentru faptul cum arata ci pentru faptul ca este o fata simpla care nu umbla dupa astia cu bani si masini. Asa ca i-am trimis la locul de munca 2 buchete de flori: unul anonim si unul cu nume. Dupa ce i l-am trimis pe cel cu nume am vorbit putin cu ea pe internet unde i-am spus ca as vrea sa o cunosc, ea a spus ca ar fi dragut. Dupa asta m-a intrebat daca am vazut-o vreodata in realitate si i-am spus ca nu (adevarul). Si am impresia ca faptul asta a deranjat-o. Acum nu imi mai raspunde, nimic. Eu am vrut sa fiu sincer cu ea. Si va rog sa ma credeti ca este pentru prima data cand fac gestul asta pentru o fata, chiar imi doresc ceva serios cu ea. Stau si zi si noapte si ma gandesc numai la ea. Sunt genul de persoana care se implica cu tot sufletul. Si in momentul de fata chiar sufar. Vreau sa va intreb cum as putea indrepta situatia? Ma gandeam sa ii mai trimit un buchet + biletel in care sa ii expun si ei toate aceste lucruri. Ce parere aveti? Chiar as face orice pentru ea. As aprecia cateva raspunsuri si de la fete va rog. Si daca se poate fara raspunsuri in bataie de joc.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Una este sa agati virtual si alta real.
In virtual to ti suntem frumsoi, destepti si aratam numai ce vrem noi sa aratam.
De unde stii tu ca fata aia este diferita, odata ce nu i cunosti deloc?
Invit-o in oras, spune-i ca doresti sa o cunsoti, sa fiti prieteni.
Cel mai probabil te-a bagat in aceeasi oala cu multimea de smecherasi care o cauata tot timpul, doar ca sa flirteze.

| Goete a răspuns:

Incepi relatarea cu "am vazut o fata" si apoi reiese ca n-ai vazut-o...
Nici eu n-as f interesat in locul ei de un mincinos care se contrazice pe el insusi.

| Emma30555 a răspuns:

Și va mai mirați de ce fetele considera ca pe net sunt toți ciudații. Cum sa te îndrăgostești de cineva pe care nu îl cunoști? Eu cred ca întrebarea e pusa la mișto

| tzionut a răspuns:

Salut. Am cateva nelamuriri:
Te-ai indragostit de o femeie fara sa o vezi fizic?
Cum sti ca e o fata simpla care nu umbla dupa astia cu masini si bani?
Detaliaza mai mult ce ai scris pe biletele si ce ai vorbit cu ea ca sa stim unde ai gresit si ce poti face ca sa remediezi greseala.

| Cineva797406016386 a răspuns:

Zăi după un cont fals "Am BMW-eu" și vezi reacția ei

| KingOoO a răspuns:

Ba, scriu aici si nu numai pentru tine, ci pentru toti.

ORICE femeie are un pret!
Care poate fi de la 150 de lei o prostituata pana la 1 mil €. sau mai mult.

Experiment: d
Propune-i oricarei femei 1.000.000€ sa vezi ca 99% accepta.

Restul poate mai mult

| Diodiu_Cristy_1998 a răspuns:

Nu mai fi simp