Eh invatare de minte, din asta s-au inventat prezervativele. Daca vroiai fara prezervativ luai foite, sau anticonceptionale dar deh, daca te-a mancat! Testele de sarcina sunt irelevante trebuiesc facute periodic, acu mai faci unu la o saptamana. Un control la ginecolog ar fi indicat. Si asta cu calendarul este o prostie! nu e 100% riscul este tot mare undeva la 40% sa ramai daca nu mai mare depinde de organism! acum daca si-a dat drumu in tine s-ar putea sa ramai totusi si asa sansele sunt destul de mari. Daca si-a dat drumu afara sa zicem ti-au crescut sansele sa nu ramai! dar tot nu e sigur. Ce sa va fac daca va mananca? am explicat in 1000 de topicuri folositi prezervativ! sau o alta metoda contraceptiva! calendarul nu e sigur, la fel nici treaba cu retrasul penisului inainte de ejaculare!
Nu si-a dat drumul in mine.
Pai si ce rahat am mancat eu acolo? nu conteaza ca si-a dat sau nu drumul in tine riscul de sarcina exista! si este unul destul de mare!
Pai testele astea nu sunt 100% sigure. Mai fa un test, desi s-ar putea sa nu fi insarcinata, poate fi o simpla intarziere, dat fiind faptul ca te-ai culcat cu prietenul tau pentru a doua oara. Corpul inca nu e obisnuit, si na ma gandesc ca poate fi o intarziere. Exact asa am patit si eu.
Dar totusi fa un test sa fi sigura. :*
Daca testul a spus ca nu esti, poti sa te linistesti. Daca ai menstruatia regulata poate sa-ti vina si pe 1 mai, ai putintik rabdare. Daca pana pe 3-4 nu vine, rapeta testul si vei sti rezultatul.
Cum spuneam testele nu sunt concludente trebuiesc repetate saptamanal