Spune-i adevarul,iti zic eu k o sa te inteleaga! si nu ii arata unei femei k esti timid, k asa devine si ea timida,si nu facety nimic,,daca pastrati corespondenta poate,puteti avea o relatia,,, dar stii tu nu prea am incredere pentru ca "ochii care nu se vad, se uita" intotdeauna
sper ca te-am ajutat.pa,pa!:*
Si eu sunt in aceeiasi situatie.dar un pic mai grav.am uitat sa ii mentionez ca eu am 23 de ani...si ea are.33 e un mic detaliu zic eu eu am de gand sa ii zic
asta iti recomand si tie.se poate rasturna situatia.si ai sa pui suflet siii cand va trebui sa ii zici poate fi prea tarziu.se poate simti tradata, mintita etc.zii cat de curand.si asa si zii cum ai scris in povestea asta...ca a inceput ca o gluma, poze aiurea, cutare cutare dar cu timpul s-a schimbat in ceva mai frumos etc! esti baiat mare
si cu relatia la distanta merge.doar ca trebuie sa va vedeti intr-un final.pot sa fie saptamani, luni.dar trebuie.
Succes!
Da am citit ce ai scris uite daca tie iti place de ea si ei de tine simplu; vorbesti cu ea si ai vei spune adevarul si ea daca te vrea cu adevarat trece peste asta.Succes
Spune-i tot adevarul si daca te place cu adevarat, te va place asa cum esti cu, cel adevarat gaseste momentul potrivit si spune-i totul si lasa timiditatea deoparte ca nu iti sta bine, ca baiat
succese!
De aia si faci asa cu fetele"pitzipoance" sau cum le faci tu...pentru ca nici tu nu sti cine esti din moment ce faci asa cu fetele si acum ceri ajutor... daca ai o personalitate in tine nu te ascunzi de nimic si nu te dai altcineva ce nu poti fi
Mutubal întreabă: