| StaceyG a întrebat:

Buna!
am si eu o mare problemacrying!
sunt de 5 luni cu un baiat si nu stiu ce mai simt pentru el sut foarte confuza.cand sunt cu el uit de toate si il iubesc foarte mult... dar cand nu este langa mine simt ca nu il mai iubesc, tot imi zic ca vreau sa ne desparti si chesti din aste.eu acum nu mai stiu ce sa cred.este prima mea iubire iliubesc foarte mult si il voi iubi mereu dar simt nevoia sa ne despartim...nu stiu sunt atata de confuza. Ce credeti ca ar trebui sa fac?

Un sfat va rog dar repede!

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Any_6060 a răspuns:

Pai daca este prima ta iubire nu il vei uita never. Prima iubire nu se uita, mai ales daca ati intretinut si relatii sexuale. Adica si cand vei avea un prieten iti vei aminti ca el a fost primul si cum a fost, si toate cele. Daca tu asa simti ca vrei ceva nou fa ceea ce crezi tu ca e bine. Multe persoane stau cu o persoana pentru ca s-au obisnuit sau stiu eu din diferite motive. Geloasa oricum vei fi putin daca de exemplu il vezi cu alta, deoarece nu mai este al tau si vei avea o senzatie mai neplacuta. Eu te sfatuiesc sa incerci si cu altcineva. Daca ai ajuns sa simti ca vrei altceva ce te retine? Esti tanara cu siguranta mai ai multe de invatat. Batfa

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se vede ca zici prostii adica il iubesti foarte mult si apoi cand nu e cu tine nu il iubesti lasa-l oricum decat sa sufere mai bine spune-i ca nu esti capabila sa-l iubesti asa ii faci un bine lui.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Când ești îndrăgostită nu ești stabilă emoțional și nu cunoști sentimentele față de cel de lângă tine!
Pa, pa.

| bogdanbocaful a răspuns:

Eu inca nu am avut prima ubire! Dar eu iti zic sa faci ce iti zice sufetul nu capu'!