| baby96 a întrebat:

:*am si eu o mare problemaaasad. imi place foarte mult un baiat.suntem prieteni f buni, vb cu orele pe mess, pe skype, la tel, ne intalnim, iesim pe afara.cateodata ma priveste insistent, uneori pare a fi gelos, imi spune ca are mare incredere in mine.suntem de aceeasi varstabig grin. dar invatam in scoli diferite.incep sa tin la el si nu este binesadnu vreau sa sufar si chiar daca sunt o fata f tupeista si ambitioasa, nu-mi fac curaj sa-i spun ce simtsadmi-e frica de refuzul sau, nu am mai cerut nimanui prietenia pana acum, am asteptat ca baiatul sa faca primul pastongue.are un prieten cu care ma inteleg f bine, ma gandeam sa-l intreb pe el daca au vb vreodata de mine sau chestii din asteastraight face. nu stiu, pls help.ps: nu sta cu nimeni, dar din cate stiu cateva fete vor sa stea cu el(am auzit)...

5 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu conteaza celelate, aici important e sa-ti faci tu curaj. S-ar putea sa se supere daca ii spune altcineva, asa ca bine este sa auda de la tine. Spune-i tu, cred ca asa o sa fie cel mai bine pentru amandoi. Spune-i pe mess de exemplu, ca sa nu ai motive de teama. Mult succes!

| lOllipOp a răspuns:

Pai ce mai astepti? [-x
Nu este nici o problema ca invatati la scoli diferite, din contrawinkingsi nu ai de ce sa suferi din cauza asta.
Eu cred ca el chiar te place, mai ales ca petreceti atata timp impreuna.Decat sa-l intrebi pe prietenul lui daca au vorbit despre tine, mai bine a-ti iesi undeva aman2 si ai profita de situatie si l-ai intreba tu big grin.
Sunt sigura ca nu vei avea parte de un refuz.
Succes:*big hug

pa, pa

| deniy a răspuns:

Buna eu iti propun sa faci ce iti dicteaza inima si totul va fi bine eu cred ca te place si are aceeasi dilema ca si tine succes si am eu vaga idee ca totul va fi bine.

| bekka a răspuns:

Buna! Sttiu cum e mi -a intamplat si mie.Ar trebui sa iti faci curaji si sa il intrebi ce simte pentru tne.Si nu o sa suferi daca spui ca este gelos si se uita insistent la tne.Deci incearceti norocul si bafta!kiss

| sport2011 a răspuns:

Asteapta sa iti zica :::: vrei sa stai cu mine tonguetonguetongue