| allysweet98 a întrebat:

Am si eu o mica amre problema. Am fost cu baiatul de care imi place afara si lui ii place de mine dar zice ca nu vrea sa fie nimic intre noi si in plus are si prietena dar el se tot da la mine cand prietena lui nu e acolo... adica tot sta pe mine pune mana pe mine ma ia in brate si ieri a incercat sa ma sarute dar nu l`am lasat deoarece nu vreau sa fiu un subiect de cearta pentru el si prietena sa... ma ajuta si pe mine cineva va rog

Răspuns Câştigător
| Myrru a răspuns:

Cred ca ai procedat corect refuzandu-l pe acel baiat. Nu ar fi bine sa te bagi in relatia lor pana ce lamuresti lucrurile cu acel baiat. Discuta cu el despre ce se intampla si afla adevarul. Dar mai exista si varianta ca el o iubeste pe prietena lui si cu tine vrea doar o aventura deci nu te lasa usor, nu fa nici un gest sa ii arati ca iti pasa pana nu duscuti cu el. intreba-l ce are de gand cu tine daca el are deja o prietena, ce are de gand cu prietena lui... Nu interveni intre ei pentru ca sa-r putea sa nu iasa bine deoarece cred ca prietenei lui nu o sa ii convina si o sa incerece sa se razbune pe tine in vreun fel. Ai grija. BAFTA :*

5 răspunsuri:
| GeannyCatty a răspuns:

Buna! deci asculta-ma probabil ca te place sau vr sa se certe cu iubita lui...eu zic sa ii spui in fata ca nu vrei sa te mai sarute sau sa te mai ia in brate din cauza ca are iubita..si ca daca nu vrea sa fie impreuna cu tine sa nu se mai tot dea la tine

| DeeaMarry a răspuns:

Ai facut foarte bine!
Tine-l departe de tine in continuare. Ca doar nu o fi el Don Juan sa-i cadeti toate la picioare cand are chef.

| Shea_Wolf_Iuldia_1997 a răspuns:

Eu una am fost in exact aceeasi situatie si am ales sa ma "bag" in relatia lor si totul a iesit bine, pentru amandoi, as spune. Desigur, asta nu inseamna ca vreau sa faci la fel. Totul difera de la caz la caz. Vorbiti deschis despre asta si o sa vezi ca totul se va rezolva, intr-un fel sau altul. Cineva tot trebuie sa puna piciorul in prag, asa ca de ce sa nu fi tu aceea?

| simona1veress a răspuns:

Draguta, daca el se da la tine inseamna ca tu esti cu ceva mai buna ca prietena lui, ca tu esti la un nivel mai inalt si ai facut foarte corect cind nu l-ai lasat ca sa te sarute, daca el ti-a zis ca nu poate fi nimic intre voi doi atunci lasa-l si nu mai vorbi cu el ceva timp daca o sa ii lipsesti o sa te caute daca nu, atunci nu!

| Lexie99 a răspuns:

Pai ai putea sa vezi ce este de fapt inte ei dupa care sa iei o hotarare care poate va fi benefica sau mai putin...) (succeshappy