In mod cert baiatul timid are sentimente intense fata de tine. Incearca sa te apropii tu mai mult de el, fara a fi tupeista precum spui tu. Modalitati sunt multiple, nu e cazul sa facem precizari in acest sens.
In ceea cel priveste pe tupeistul sigur de el ar fi extrem de indicat sa renunti (chiar daca iti face placere) la a te mai lasa stransa in brate, pupata, sarutata etc. Daca nu vei renunta exista riscul ca baiatul care intr-adevar nutreste sentimente puternice fata de tine sa nu raspunda intentiei tale de apropiere.
Bafta!
Si eu am aceeasi situatie, exact la fel... eu sunt acel "X" si nu stiu daca fata ma place, insa eu nu o plac, desi ne intelegem destul de bine. Cred deopotriva ca ea il place pe "Y" ( eu folosesc apelativul "maimuta" ). Daca vrei sa vorbim da-mi ADD : cristy_simplu08@yahoo.com
Coincidenta de situatie, este identica vorbesc serios...
Multumesc frumos pentru raspunsuri! Am dat la fiecare Folositor + Inteligent. Mi-ati mai dat o speranta. Aproape ca renuntasem ~! :*
Salut, Simona, eu personal cred ca tipul X simte ceva intens pentru tine doar ca ii este greu sa iti spuna sau sa iti arate deoarece ii este frica de un posibil refuz.Eu zic ca daca e bine crescut si de treaba merita sa il alegi nu ai ce pierde, pentru ca problema asta cu timiditatea va disparea in scurt timp.In schimb cel mai tupeist si mai smecheras s-ar putea sa iti faca probleme si cred ca nici nu inspira incredere maxima. E alegerea ta. Multa bafta puups
anonim_4396 întreabă: