| Andrei2014 a întrebat:

am si eu o mica intrebare legata de o relatie care s-a terminat de curand, mai exact de 4 zile.Am fost cu o fata timp de 5 ani si 8 luni de la liceu am inceput sa fim impreuna primii 3 ani, a fost perfect, eram doar niste copi, nu ca acum nu am fi, dar atunci eram mai mici.De la un timp am inceput sa ne certam pe diverse subiecte, eu eram cel care era mintit cu orice chestie si motivul pe care il folosea era ca eu ma supar de la orice.Intr-adevar ma suparam cand aflam ca a minte..aflam ba ca se scapa la nervi..sau de la alte persoane in fine. Dupa un timp am inceput sa ne vorbim mai rece uneori ne sarea tandara si poate ne vorbeam urat...ia ii spunea mereu la maicasa tot si in loc sa rezolv cu ea cearta trebuia s-o rezolv si cu maicasa..stiti voi fiecare mama isi pune copilu pe primul loc insa nu e problema. Zilele astea cand ne-am certat, m-a facut prost si in multe alte feluri, i-am zis proasta esti tu, ce te-a apucat? Si de atunci ne-am despartit. Motivul? Ea nu se simte respectata in aceasta relatie si eu am gresit si ea insa ce nu inteleg si vreau sa va intreb ..toata chestia cu despartitul a fost subit adica dintr-o data am incercat sa fiu milog sa ma rog de ea..nimic avea chestii de genu.m-ai pierdut nu mai sunt pentru tine si a inceput sa zica lu sora-sa si lu maica-sa chestii din certurile noastre care stim cu toti ca la nervi se mai amplifica ..adica daca zic ca ti-am zis prostuta tu zici ca te-am facut proasta de-a binelea. Ce pot sa fac eu acum? Pentru ca 5 ani si 8 luni sincer mi-au ramas pe suflet.iar ea nu are parca nicio remuscare..eu nu pot nu dorm noapte ma gandesc intr-una si mai si plang aiurea imi cer scuze ca v-am pus sa cititi nu am cu cine sa vb..sau cu cine sa ma descarc si eu.Ce as putea sa fac?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri: