O as iti dau doua sfaturi...chiar acum trec prin acelasi lucru.deci: 1 incearac as il uiti.(fa asat act de repede poti ca sa nu fie prea tarziu) si 2: daca deja nu poti as il uiti ...incerca pentru inceput sa fi cat mai des in preajma lui.zambestei chiar daca nu ti se apare amuzant ce zice... si incet incet apropie-te de el...fiti pentru inceput prieteni... apoi gaseste ocazia perfecta ...de preferat pe mess pentru ca e mult imi usor de vb... si deschide o discutie despre voi...gaseste-ti curajul... si spune-i ce simti... daca nu poti. fa-l pe el sa iti marturiseasca ca inca te iubeste... daca nu si nu.atunci lasa-o balta ...nu sta prea mult dupa el pentru ca atunci av crede ca esti stresanta si te va ranii... p. s. iti dau id-ul meu si ma bagi in lista daca vrei mai multe sfaturi... si sa vb.valabil pentru toti de pe acest site id:supergirl_no1 P. S sa imi spune-ti de unde aveti id-ul pentru ca altfel nu av voi raspunde ac imi am prosti in lisat acre ma tot intreaba de vb pls :X:X:X:X app succes:X:X:X
Cauta un moment in care sa fiti singuri si apoi intreaba-l daca vrea sa fie cu tine.
Dar sa stii ca nu e normal ca un adolescent sa se taie cu lama. Eu cred ca el are nevoie de consiliere psihologica si te sfatuiesc sa vorbesti cu parintii lui, sa le spui ce s-a intamplat. Daca il iubesti cu adevarat, o sa-l ajuti sa depaseasca aceasta problema psihica inainte ca ea sa se agraveze si sa-l copleseasca.
Of... De ce nu profitam noi de ocazie ATUNCI pe moment? Si dupa, ne rugam sa primim a doua ocazie? Eu zic ca ar accepta, fiindca cred ca te iubeste.
Sfat : Mai imbraca-te o data in blugi ( pune-l si pe el sa faca la fel) si ii spui atunci, pe drum
O, Doamne copiii astia! Du-te la el, invita-l la o inghetata si spune-i ca e dulce ca un toping de ciocolata... spune-i ca iti place si sa nu-si mai taie venele...sa le lase sa creasca... iar tu nu mai plange ca totul o sa fie bine, e te iubeste daca a fost asa disperat(un pic de probleme psihice tot are)...si pe viitor nu-l mai rani, dar nici nu- lasa sa-si ia lumea in cap.In viata ta vei cunoaste mute feluri de iubire...accepta doar baietii care iti arata ca te iubesc, accepta-i si zi-le o singura data ca-i iubesti.Bafta!
Pai cand mai mergi la scoala sau cand vii ia-l de mana si spune-i ca regreti ce ai facut si ai vrea sa fii cu elEste cea mai simpla metoda si cea mai eficientaBaftasa ne spui si noua ce a iesit
Te duci la el si ai sari in brace si ai spui cat de mult team ranit si as vrea sa ma ierti si sa fim iar in preuna fara tine nu pot trai u esti viata mie si te iubesc mult de tot
Sa inteleg ca si tu il iubesti pana la urma.Ai putea vorbi cu el si sa-i spui ca il iubesti DAR si daca ar fi sa fiti impreuna vorbeste cu el despre faza cu lama. Daca a facut asta o data e in stare s-o mai faca o data. Te-ar putea manipula prin chestiile astea. Spune-i ca te-a durut foarte tare cand a facut asta si sa nu o mai faca niciodata.Si inca ceva, nu e vina ta ca el a facut asta.Prin fapta lui demonstreaza ca nu e stapan pe el.Nu stiu ce varsta are dar sa stii ca nu e bine ca a facut asta, oricum tu incearca si vorbeste cu el si spune-i direct sau incepe si poarta'te foarte frumos cu el, atenta la tot ce face, ofera'te sa'l ajuti si fi cat mai apropiata de el si apoi vorbeste deschis.
Acum sa-ti zic eu alta problema care mi se pare mie foarte importanta. Voi sunteti in aceeasi clasa si asta nu e deloc bine.Nu vreau sa par rea, iti spun din propria mea experienta ca stiu ce trag acum. E cel mai greu sa iubesti pe cineva, sa-ti fie aproape si sa nu-l poti avea.Totul e trecator in viata.Ai putea ajunge sa ti foarte mult la el si din cine stie ce motiv sa va departiti... Te-ai gandit cum va fi sa'l vezi in fiecare zi, si mai ales daca el e in stare de asemenea fapte ce ar fi in stare sa faca atunci pentru ca va suferi si el.
Nu vreau sa te supar sau sa nu-ti dau sperante, ci doar iti spun din propria mea experienta ca sa te gandesti bine inainte de a face un pas.
Iti doresc mult succes si sa reusesti sa vorbesti cu el despre ce a facut.sa nu mai faca asa ceva!:*:*
Cred ca cel mai bine ar fi sa gasesti momentul potrivit si sa-i zici tot ceea ce simti, cu propriile tale cuvinte, sa-i spui cat de mult regreti si ca de cand te-a intrebat si pana acum tu ai suferit mult. cere-i o a doua sansa imi dau seama ca ai emotii, insa daca il vrei trebuie sa faci si mici eforturi.