| oO a întrebat:

Buna am si eu o mica mare problema am fost cu un baiat dar ne-am despartit pentru ca el asculta mereu de prietenii lui care nu ma aceptat si de curand i-am spus ce am auzit despre el si nu stiu nu vorbeste cu mine dar defat nu vb cu mine de dupa ce ne-am despartit...
Si il iubesc mult vreau sa ma impac cu el...
Dar el a intrat intr-un nou anturaj alte fetechatterbox
Ce sa fac sa fiu din nou cu el?
pls raspuns rapid...Adica na... cum sa intru in vorba cu el etc.

Răspuns Câştigător
| marywsbossxxx a răspuns:

Daca asculta de prieteni e un fraier!
-si nu ti-as recomanda sa te mai bagi pe el.
-si daca tot vrei, te duci langa el sau il chemi langa tine, si ii zici in fata: "-''numele lui'', eu inca te iubesc., mai vrei sa fii cu mine?"
-si incerci sa-l saruti, si daca l-ai prins in sarut, tinel vreo 1-2[sarutandu-va]
-si o sa ramana pe ganduri.
-si o sa-ti cada in plasa 100%! DACA sti cum sa sarutzi.
-ma fato nu o sa te omoare! doar incerci!
-si daca nu vrea, da-l dreacu!, urmatorul!
-nu incepe sa plangi in fata lui ca o sa te ia de proasta! o sa zica ca vrea sa fiti impr. si o sa-si bata joc de tine mai rau.
-si daca incepe sa te intrebe dc, tu ii zici ca il iubesti, chestii deastea.iti vine tie pe momentwinking
-ca o sa ti-l ia altele sau el pe ele
-imi pare rau pentru tine, ai grija de tine si sa nu mai iubesti niciodata poate fi o ARMA LETALA...

-my mess id: iba_always_boss
-pa pa

4 răspunsuri:
| cristina a răspuns:

Pai. depinde in primul rand cat timp ati fost impreuna. daca intr-adevar si el te iubeste cum il iubesti tu pe el stai linistita ca isi va da seama ca daca alege prietenii ar face cea mai mare greseala
vobreste cu el pe mes date la el un pic. adica sa-si dea seama ca inca esti indragostita de el. gaseste un subiect care sti ca il pasioneaza vorbeste cu el da-i sfaturi si apropie-te usor usor de el. suuces:*

| bibydraguta a răspuns:

buna pai daca baiatu nu mai vrea inseamna ca nu te place o iubire adevarata trebuie sa treaca orice obstacol nu cred ca tine la tine si dragostea cu forta nu se poate.

| geo_1909 a răspuns:

Vb cu o fata si zi sa vb cu el sa va impacati ca cica va sta bine impreuna ca nu trebuie sa asculte de luma ca e prosta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invearca sai spui ceva si sa il tii in suspans si atunci el va fi curios sa afle si te va cauta