| DelyDelia a întrebat:

Am si eu o mica/mare problema: astazi cand m-am intalnit cu prietenul meu a spus ca daca suntem vazuti impreuna cu el nu va mai vorbi nimeni din zona in care sta el. Eu personal nu l-am crezut pentru ca am auzit mai multe fete vorbind despre asa ceva. Dupa ce vedea ca ma supar si nu prea cred ce imi spune, a inceput ca, cica pe el nu il intereseaza daca vorbesc sau nu alti cu el, ca vrea doar sa fim impreuna si chestii de astea. Eu insa i-am spus ca daca nu mai vrea sa fie cu mine sa imi spuna direct. Insa totusi nu inteleg de ce sa nu "mai vorbeaca" cu el daca mai sta cu mine? Mai ales acum, dupa o luna, dupa ce toti ziceau ca nu potrivim si el mereu se bucura cand ma vedea. Ce sa fac? Sa raman cu el? Sau sa il las balta cu tot cu, probabil minciunile lui?

3 răspunsuri:
| LalLyBoOmD a răspuns:

Scumpa, nu poti trai in minciunile lui, ascunsa de ochii lumii. Ori aveti o relatie normala, ori nu aveti. Parerea mea este ca ar trebui sa va despartiti daca continua sa se poarte asa. Funda?

| Castiel a răspuns:

Spre deosebire de misssecret care te indeamna la despartire, eu am alta teorie: Incearca sa vorbesti cu el ( vechea discutie sincera de moda veche) si sa va rezolvati problemeletongue 70% din relatii nu tin deoarece comunicarea nu exista! Poate fi o relatie frumoasa mai stii? Doar vorbeste cu el despre chestia asta si daca nu vrea sa comunice atunci da, dai papuciitongue

| NatureSelf a răspuns:

Nu face nimic, ce tie nu ti-ar palce. Daca simti dragoste pentru el, mai bine salveazal pentru tine, decat sal lasi sa plece.