Buna Antoniaa
pai daca esti o fire mai timida, incearca sa fii mai interactiva cu persoanele in general si poate asa ca te vei obisnuii sa vorbesti mai mult, in cazul ca nu esti prea vorbareata!
Hmm vrei sai arati cal placi? Zambeste, fi tu insati, nu incerca sa te schimbi doar pentru ca tu esti timida si nu sti cum sa ii arati cal placi!
Incearca sa fii uneori in aceleasi locuri in care este si el, poate asa va intra el primul in vorba cu tine!
Si oricum fetele mai timide si mereu cu zambetul pe buze sunt mult mai apreciate de baieti![cred eu]
Mult succes in at`i gasi increderea de sine!
pa, pa
Lasa-l pe el sa faca asta. daca nu o face, atunci du-te si baga-te in vorba cu el.sincer cred ca daca se uita la tine, o sa faca efortul de a te baga in seama.si daca tot o sa vorbitsi, poate se ajunge si la mai mult.cine stie poate o relatie.
Petrecere cu dans? Mergi la el pe la al 3. 4-lea dans sa dansezi cu el, apoi iesiti undeva unde va puteti auzi unul pe altul si vorbiti despre una-alta.
Sunt sigura ca te va aborda el daca i-ai atras atentia. dar el acum nu mai are prietena? ca a trecut ceva timp de cand nu v-ati vazut. iar cat despre rusine e o vorba CU RUSINEA MORI DE FOAME asa ca pana la sarbatori poate prinzi curaj si daca nu va face el primul pas incearca sa-l faci u.lasa rusinea ca u te ajuta cu nimic.