| MaximovGeorgiana a întrebat:

am si eu o mica mare problema. Dupa 4 luni de relatie in care chiar daca greseam eu tot el ma lasa sa ma calmez s ma ierta, ba isi cerea scuze. e un baiat minunat, insa.am avut o cearta sambata trecuta. eu simteam nevoia sa vorbesc cu el si el la un moment dat mi-a spus "doamne femeie esti incredibila nu ma intelegi si pe mine deloc". sad eu i-am spus cuvinte dure si ca nu mai vreau sa continuam si el mi-a sps "se pare ca te-ai gandit toata seara la asta. oke, fac cum vrei tu" luni i-am spus sa ne impacam si a spus "dar daca ne impacam macar ma anunti si pe mine cand ai toane proaste?" si am vb si eu i-am zis "tot rece esti" s nu m-ai mi-a raspuns la mesaj. si marti ne-am intalnit intamplator dar n-am vb.eu eram cu tatal meu. el se ducea la tara. cand m-a vazut a avut o reactie, ca si cand m-ar iubiisad pe mess am incercat iar sa ne impacam si mi-a spus ca vrea sa fie un timp singur, l-am intrebat daca e vorba de altcineva si a spus "sincer, nu." si i-am zis "mai ma iubesti?" si a spus "intr-o cantitate destul de mare." iar eu "dar nu ca la inceput?" si a zis. "posibil..." cu multe puncte. si i-am spus ca eu scriu si el nici nu-mi raspunde si i-am zis "pe tine nu te intereseaza de aia nu raspunzi, moah e timpu sa ma schimb si eu" si a zis "bine ganditwinking" si i-am zis ca ce? ca nu-l intereseaza sau ca ma schimb si a zis "tu ce crezi?" si i-am spus "ambelethinking" si a zis se vede ca nu ma cunosti. Acum regret. vreau sa-i spun ceva el nu a mai intrat pe mine. vreau sa ne impacam. ce sa-i spun? avand in vedere ca sunt o pers destul de orgolioasa si nu-mi place sa pic prost. Imi cer scuze stiu ca e o pov lunga dar am nev de sfaturi.sad Multumesc mult. Fundita si vot

Răspuns Câştigător
| Beiibby a răspuns:

Buna.
pai parerea mea este ca esti putin egoista... fara suparare
dupa cate ai spus despre el cred ca e un baiat extraordinar daca te-a lasat sa te calmezi de atatea ori.
Ce as face eu in locul tau?
I`as lasa un msj p mess in care i`as spune ca stiu ca am gresit si nu prea l`am inteles, ca imi pare rau si m`am schimbat sau vreau sa ma schimb pentru ca il iubesc ( asta doar daca il iubesti) sper sa inteleaga pentru ca ar fi pacat sa pierzi un baiat ca el happy
Iti doresc mult mult succes :*
P. S imi poti lasa un msj sa imi spui ce s`a intamplat dupa ce vorbiti? happy big grin

2 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

De ce nu il intelegi si pe el? Pare a fi un om minunat din cate ne-ai zis despre el.Incearca totusi sa te schimbi si mai lasa din orgoliu ala ca nu ai de castigat cu el in viata.

| MaximovGeorgiana explică:

Am uitat sa spun ca ne-am certat pentru ca era racit nu se simtea bine, si din cauza asta mi-a spus "doamne femeie esti incredibila nu ma intelegi si pe mine deloc."