anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am si eu o mica mare problema prietena mea cea mai buna are varsta de 13 ani sh 9 luni. si in ultimu timp vorbeste cu un baiat de 20 de ani si ma tot intreaba cand vreau sa-mi incep viata sexuala si chestii din astea. aseara a ramas la mine si fiindca nu prea imi merge netu bine a intrat de la mine de pe tel pe mess ca am netul pe tel si cand intru pe internet imi ramane ce a vorbit cu ultima persoana. el o tot intreba daca vrea sa-si inceapa viata sexuala si ea a zis da pana la urma dupa care ea a pus problema :dupa ce o sa se intample u ce faci. noi cum ajungem. la care el las-o balta daca crezi ca te las balta dupa ce te *** si ea a zis ok bine daca tu asta crezi. apoi el a mai intrebat-o daca ii e frica ei si chesti din astea. si a intrebat-o cat de repede vrea s-o faca si ea a raspuns ceva de genu :cand o sa fim amandoi de acord. apoi au mai vrorbit de-ale lor. ce sa fac eu nu prea am o parerea buna de baiatu asta si prietena mea se lasa foarte usor influenta sper sa-mi dati si mie cateva sfaturiwinking multumesc anticipat la reveder

10 răspunsuri:
| Eu4EverX a răspuns:

Scuza-ma ca iti zic dar daca prietena ta face asta e o fraiera... ce credeti voi fetelor ca vrea un baiat de 20 de ani de la o fetita de varsta voastra? Crede-ti ca vrea relatie serioasa? Hai sa fim un pic realististraight face

Eu zic sa vorbesti cu prietena ta sa incerci sa o convingi ca daca face asta isi distruge viata! Iar daca nu intelege o sa isi dea seama cand e prea tarziu si cand o sa se trezeasca cu o boala sau poate chiar cu un copil.

| mariobros a răspuns:

Incearca pe cat posibil sa o convingi pe prietena ta ca nici pe departe nu e momentul sa faca acest pas. Din punctul meu de vedere, prietenul ei urmareste inca `punct ochit, punct lovit`, da fiecare face cum vrea.

| Cryssy a răspuns:

Buna. Draga mea. baiatul acela eu iti spun ca nu tine la ea. E diferenta de aproape 7 ani... In primul rand fata nu cred ca este destul de informata. Si nici nu cred ca este pregatita pentru a-si incepe viata sexuala. Sunt sigura ca tipul vrea doar sa incerce si cu o pustoaica sa vada cum e. Si daca reuseste sa o convinga pe ea.
Off.ai grija de prietena ta si fa-o sa se desparta de acel baiat, nu stiu, dar nu e bine deloc pentru ea... Asta e parerea mea. Ai grija!

| sorin a răspuns:

Daca are 13 ani si parintii o lasa sa doarma la tine, cred ca nu ai nici o sansa sa o opresti. Oricum o sa o faca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar trebui sa ii spui prietenei tale ca nu e bine sa isi inceapa viata sexuala de mica si ea are 13 si el 20. Terog...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu as da idea de al sparia pe baiat ca daca o face il denunts la politsie daca asa de tare iti stimezi prietena! dar asta trebu sa o faci pe ultimu loc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca vrea sa te faca geluoasa insa daca te combini si tu cu unul de 20 ani mai de graba faci sex decat sa te violeze cineva eu am prieten de 20 ani si am doar 13 ani e o incercare nici unei fete nu-i strica in plus are si masina

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai, este evident! acest baiat, vrea ca toti baietii... de la fete! dar ea nu trebuie sa se lase asa usor influentata! crezi ca el ar vrea o prietena de 13 ani, cand el are 20? sa fim seriosi!

| bebitzu a răspuns:

De cand sunt atrase fetele de 13 ani de baietii de 20? Sau mai bine zis de ce? parerea mea personala e ca baiatul de 20 de ani vrea doar sa profite de ea, probabil ca a vazut-o usor influentabila si fara indoiala foarte frumoasa. Ar trebui sa faci tot posibilul sa o convingi pe cea mai buna prietena a ta sa nu faca acel lucru pe care mai tarziu il va regreta.

| danutz_8631 a răspuns:

Azi o puncte puncte, si maine o arunca din casa afara.