Scuza-ma ca iti zic dar daca prietena ta face asta e o fraiera... ce credeti voi fetelor ca vrea un baiat de 20 de ani de la o fetita de varsta voastra? Crede-ti ca vrea relatie serioasa? Hai sa fim un pic realisti
Eu zic sa vorbesti cu prietena ta sa incerci sa o convingi ca daca face asta isi distruge viata! Iar daca nu intelege o sa isi dea seama cand e prea tarziu si cand o sa se trezeasca cu o boala sau poate chiar cu un copil.
Incearca pe cat posibil sa o convingi pe prietena ta ca nici pe departe nu e momentul sa faca acest pas. Din punctul meu de vedere, prietenul ei urmareste inca `punct ochit, punct lovit`, da fiecare face cum vrea.
Buna. Draga mea. baiatul acela eu iti spun ca nu tine la ea. E diferenta de aproape 7 ani... In primul rand fata nu cred ca este destul de informata. Si nici nu cred ca este pregatita pentru a-si incepe viata sexuala. Sunt sigura ca tipul vrea doar sa incerce si cu o pustoaica sa vada cum e. Si daca reuseste sa o convinga pe ea.
Off.ai grija de prietena ta si fa-o sa se desparta de acel baiat, nu stiu, dar nu e bine deloc pentru ea... Asta e parerea mea. Ai grija!
Daca are 13 ani si parintii o lasa sa doarma la tine, cred ca nu ai nici o sansa sa o opresti. Oricum o sa o faca.
De cand sunt atrase fetele de 13 ani de baietii de 20? Sau mai bine zis de ce? parerea mea personala e ca baiatul de 20 de ani vrea doar sa profite de ea, probabil ca a vazut-o usor influentabila si fara indoiala foarte frumoasa. Ar trebui sa faci tot posibilul sa o convingi pe cea mai buna prietena a ta sa nu faca acel lucru pe care mai tarziu il va regreta.