Incercati un preludiu mai lung. Ajuta-ti partenerul sa te descpoere, sa-ti afle locurile care daca sunt atinse si mangaiate te aduc la o stare de excitare. Alternati pozitiile sexuale. Incet, cu rabdare si fara stres veti reusi sa atingeti placeri sublime de fiecare data cand faceti dragoste.
Incearca sa te relaxezi, aloca mai mult timp preludiului si foloseste prezervativul. In cazul in care el nu termina prea repede totul depinde de tine. Incearca sa vorbesti cu el si sa ii spui ce pozitie te excita mai mult, in asa fel incat sa ajungi la orgasm.
Buna, pai cred ca de la inceput prietenu tau ar trebui sa-ti fac asa un masaj pe tot corpu iar tu in acel moment nu trebuie sa fii stresata sau mai stiu eu ce...alte ginduri.incearca sa te relaxezi, cred ca ar trebui so incepeti cu un sarut...primul lucru e sa iti doresti asta (adica sa simti acea placere-excitatia), prietenu tau sa te saruta asa dulce pe tot corpu, sa te mai mingie si peurma totul vine de la sine!
Poate fi si prezervativul o problema, incercati sa nu va folositi de prezervativ si veti vedea cum va este mai bine!
linarkfts întreabă: