| Lavy_5946 a întrebat:

Am si eu o mica mare problema si as vrea sa ma ajutati. Nu stiu de ce nu ma pot termina de fiecare daca cand fac dragoste cu iubitul meu. Nu cred ca e din cauza lui... Amandoi suntem noi in domeniu, nu avem foarte multa experienta. Ma gandesc, oare prezervativul poate fi o problema? Ce putem face? Va rog sfatuiti`ma

Răspuns Câştigător
| carminaburana43 a răspuns:

Trebuie s-a cam stii ce iti produce in dragoste si ce nu.Cind faci dragoste trebuie sa fii total relaxata si dornica de a face sex, dar trebuie s-a cam simti ce ti-ar produce acel orgasm si ce nu. Daca deja sti sau simti ce ti-ar produce orgasm trebuie sa spui sincer si deschis partenerului.Numai asa va functiona sa ajungi unde doresti tu altfel nu vad cum.Succes!

7 răspunsuri:
| warwara a răspuns:

Pai in primul rand, cred ca daca stai mereu cu stresul asta, nu o sa poti ajunge niciodata la final happy. fi relaxata! incearca sa cititi pe diferite site-uri despre astfel de chestii. o sa gasesti multe informatii utile acolo!
Iubiti'va multhee hee

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu e prezervativul problema, ci faptul ca esti incepatoare. Trebuie sa te relaxezi mai mult, sa te abandonezi. Nu mai vana orgasmul, ca de aia nu ai orgasm. Fiindca il faci un scop in sine, stai incordata in asteptarea lui. Sexul inseamna sa oferi intai placere fara sa te gandesti la ce obtii. Oferindu-te astfel, neconditionat, fara rezerve, vei obtine si tu placere.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu e prezervativul problema. E nevoie de răbdare, înţelegere şi comunicare pentru a şti cum să vă faceţi unul pe celălalt să vă simţiti bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comunicati liber si deschis nu inhibati de morala. Spune-i exact si pe nume ce ai dori sa-ti faca si cere-i si lui acelasi lucru.In momentul cind apare cea m, ai mica inhibitie totul se va duce de ripa caci va tradeaza sinceritatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu te relaxezi destul, de obicei problema asta este mai mult psihica.
Data viitoare fi mai relaxata, uita de tot si de toate si traieste clipa! Asa ai sa reusesti!

| xoxo_6268 a răspuns:

Cred ca totul tine de relaxare si incredere. Nu te stresa prea mult din cauza asta si concentreaza-te mai multe pe trairi, emotii, atingeri. Experimentati impreuna, discutati si vei avea orgasm. Eventual citeste unele fantezii sau imagineaza-ti tu unele pe care sa le experimentezi apoi cu iubitul.

| frumoasa_2313 a răspuns:

Cauta unul mai bine dotat sau mai experimentat