| nllbia99 a întrebat:

am si eu o mica nedumerire si putina teama. am un ciclu regulat de 29-30 de zile. in ziua a 10 a a ciclului menstrual au avut loc cateva bagari neprotejate ( dar inainte fiind urinat, iae mai apoi stearsa ), fara ejaculare in interior, continuand cu prezervativ, in ziua a 16 ( cand prespun ca ar avea loc ovulatia ) am facut sex protejat, totul in regula, adica nu s-a spart prezervativul. Acum astept sa-mi vina menstruatia, dar am putina frica. ar trebui facut un rest de sarcina, sau teama e doar in capul meu?laughing

5 răspunsuri:
| nllbia99 explică:

Iar, test *

| Emilian65 a răspuns:

Daca actele sexuale au fost protejate, nu poti fi gravida.

| nllbia99 explică (pentru Emilian65):

Au fost atunci câteva băgari, dar înainte fiind urinat, nu cred ca fi fost în lichidul seminal spermatozoizi

| corbulalbrosu a răspuns (pentru nllbia99):

Fiindca nu a ajuns sperma in vagin in momentul acelor penetrari neprotejate si de asemenea fiindca "joaca respectiva" a avut loc/s-a intamplat cu circa 5-6 zile inainte de data probabilei ovulatii, se poate considera ca formarea unei sarcini in astfel de conditii cel putin teoretic este aproape imposibila. Fiindca restul contactelor sexuale intretinute ulterior au fost protejate, in acest moment NU poate exista o sarcina. Rezultatul oricarui test de sarcina efectuat in acest moment va fi in mod obligatoriu NEGATIV, deci rezultatul NU ar fi nici valabil si nici corect. Efectuarea unui test de sarcina in acest moment este absolut INUTILA. Multa sanatate!

| nllbia99 explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc pentru raspuns!