| RoxutZaaaa a întrebat:

Am si eu o mica nelamurire. Cat de mult consta sexu intr-o relatie? Si apropo poate sa nu te dezvirgineze de prima data daca nu se termina unu dintre cei 2?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Pentru ca inca nu ti-ai inceput viata sexuala si esti doar la faza la care iubitul tau incearca sa te "convinga",iti inteleg nelamuririle.
Sexul conteaza in relatie,dar este doar o alta forma de exprimare a dragostei dintre voi,o desavarsire a ei.
O fata face dragoste pentru prima oara cu iubitul ei cand simte ca-i arde pamantul sub picioare si cand nu mai rezista nici o secunda fara sa ii ofere si trupul ei,toate astea fiind insuflate de o iubire enorma,in care nu mai stii ce sa-i oferi celuilalt ca sa-l vezi fericit!
In relatii complete,in care sexul e inclus,are mare importanta sa ai o viata sexuala satisfacatoare,cu cat mai activa si mai buna,cu atat mai multumiti si mai apropiati cei doi.
Dar,relatia ta e una diferita,in care sexul inca nu si-a facut loc,asa ca,nu poti discuta de rolul lui in relatia voastra,tu esti cea care hotaraste cand si in ce moment vei face asta,fara rugaminti,manipulari,amenintari sau santaje sentimentale.
Cat priveste a doua ta intrebare,o sa -ti spun asa,odata ce a avut loc un contact sexual,finalizat sau nu,nu mai esti virgina,nu te poti juca cu focul fara sa te arzi,cred ca ai inteles.
Cauta si pe net ce se intampla la primul contact sexual,ce inseamna virginitate,informeaza-te si nu te lasa manipulata de munca de convingere a iubitului tau,el are un scop,undeva vrea sa ajunga si de aici, toate aceste informatii stranii si ciudate pe care ti le da, poate-poate te convinge!
Judeca inainte sa faci orice, informeaza-te si ai grija de tine!
Si-ti doresc sa iei hotararea care iti va aduce zambet pe buze, nu lacrimi in ochi!happy

13 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Sexul nu face, dar poate desface o relatie. Relatia se bazeaza pe alte lucruri, comunicarea, intelegerea, increderea. Dar sexul este, ca sa-ti dau exemplu: iesi bine incaltata si imbracata afara, dar nu ti-ai luat umbrela, si se poate sa vina o ploaie.
Odata ce a fost o penetrare, chiar si partiala, nu se mai poate zice ca persoana respectiva mai e virgina, in unele cazuri, cand himenul este elastic, se poate sa nu se rupa, sunt femei care au avut himenul intact pana la prima nastere, dar tot nu au fost virgine.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

In ziua de azi unde totul e pe interes sexul face relatia, in relatile sincere cu 2 persoane care se iubesc sincer sexul are importanta ca comunicare, tandreta, iubirea emotionala, sexul conteaza ca orice lucru, o relatie e ca o casa daca nu sunt asezate bine caramizile totul se darama
Si apropo poate sa nu te dezvirgineze de prima data daca nu se termina unu dintre cei 2?
nu stiu, stiintific sau raportat cazuri de astea

| relian a răspuns:

Mai lasa sexul pentru cine se pricepesi pune mina peo carte ceva.Ce este aia consta? Cit de mult consta sexul intr-o relatie? Asa ai scris dar probabil in alta limba.Hai ca maninci o litere, sau pui una in plus, dar exprimarea ta e de jale.Sexul consta in penetrare aia este constatarea si ca tu se pare nu ai nici 11 ani.Parintii tai stiu cu ce te ocupi? Naspa.Virgina nu mai esti odata ce faci sex indiferent ca termini sau nu. Ceare a face scula cu prefectura nu vad. Iara daca nu te dezvir gi cum zici atunci poti sa spui ca nici nu ai facut sex.Sexul presupune, dar mai bine lasa cind o sa mai cresti o sa stii.Deci ai vrut sa intrebi cit de mult conteaza sexul intr-o relatie.Ei afla ca 99% conteaza. Daca sex nu e nimic nu e, vorba cintecului.Sal vad eu pe ala sau pe aia care sta cu parteneru doar asa colegi de camera sau ca fratii. Fara sex nu exista parteneriat, relatie si asa mai departe.Cine spune dal incolo de sex trebuie sa isi gaseasca pe cineva ca si el.Tot ce conteaza intr-o relatie este compatibilitatea dintre cei doi parteneri. Daca tu vrei sex odata pe luna si iubitu tau in fiecare zi, ori invers fii sigura ca relatia aia deja nu mai este relatie, cel nemultumit deja se uita dupa un alt partener.Cam asa stau treburile la capitolul asta relatii, sex stuf si ce mai se gaseste pe lac. Sper ca ai inteles ceva.

| Oana92 a răspuns (pentru relian):

Nici tie nu ti-ar strica sa ma inveti sa scri...ai foarte multe greseli!

| Azµre a răspuns:

Este destul de important, sexul vă apropie. Iar în legătură cu dezvirginatul odată ce ai fost penetrată numai ești virgină.

| Violente a răspuns:

Sexul intr-o relație depinde de sentimentele dintre cei doi, de respect, de intimitate si mai ales de gradul de cunoaștere al cuplului. Dacă esti pregatită sa te expui lui, asta înseamna ca ai destulă incredere sa îi expui dedesubturile tale dar mai ales ești pregătită sa iti incepi viața sexuală. Sexul nu întreține relația, dar o "împodobește". Prin SEX cuplul își dovedește incredere, iubire și sentimente puternice unul față de celălalt.

La a doua întrebare este foarte simplu de răspuns, din moment ce contactul în sine a avut loc recte penetrarea vaginului de către penis, atunci nu mai esti virgină. Nu are nicio legatura cine se termină și cine nu, din moment ce penisul își face loc in vagin si rupe himenul, virginitatea s-a dus pe apa sambetei.

Ai grijă de corpul tau!

| asdfghjhghkjj a răspuns:

Nu stiu sa raspund la a 2a intrebare, dar dupa parerea mea ( la prima intrebare ), nu ar trebui sa conteze prea mult, deoarece importanta e persoana de langa tine, nu actul in sine big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Zaied a răspuns:

Sexul consta cam 50% din relatie iar la a doua intrebare sunt aproape sigur ca niciunul din parteneri nu mai e virgin dupa primul contact sexual. Poti incerca sexul oral caz in care ramai virgina.

| TsanV a răspuns:

La baieti consta sexu... deodata ce iti baga penisu in... NU MAI ESTI VIRGINA! Funda?

| Trolatoru a răspuns:

Sexul nu conteaza prea mult in relatie. Conteaza doar iubirea si increderea dintre cei doi. Iar dupa ce penisul este introdus in vagin ambii isi pierd virginitatea.

| Pucheanu_Georgică_1993 a răspuns:

Nu mai esti virgina clar asta