| maria_3378 a întrebat:

am si eu o mica nelamurire. Inainte sa se termine scoala, un coleg de clasa a inceput sa umble dupa mine, dar intr-un mod romantic si discret, gen: isi punea capul pe genunchii mei, statea tot timpul langa mine, etc.
De cand am inceput vacanta am iesit, cu mai multi colegi, pana intr-o zi, cand, ne-am intalnit doar noi doi, doar pentru ca ceilalti au amanat in ultima secunda.
Atunci am inceput sa vorbim mai mult, pana cand el mi-a spus ca a auzit de la un coleg ca mie mi-ar fi placut de el. Eu am negat acet lucru si de atunci ma cam evita. As vrea sa-i trimit un simplu SMS sa vad daca mai vb cu mine si daca este suparat.
Ceva sfaturi in legatura cu ce i-as putea scrie? Tin sa mentionez ca pana acum nu i-am spus niciunui baiat ca-mi place de el, par genul indiferenta, dar pe el chiar nu vreau sa-l pierd.

Răspuns Câştigător
| RimePeHartie a răspuns:

Poti sa ii dai un sms gen : ''Hey...ce faci? deranjez?"... apoi "am observat ca de ceva vreme ma eviti, am facut sau am spus ceva care sa te supere?'' iar el o sa iti scrie un msg si in functie de msg acela o sa stii ce sa ii raspunzi. thinking Succes

3 răspunsuri:
| eduardinoedy a răspuns:

Pai l-ai cam facut sa isi piarda increderea spunandu-i ca nu iti place de el. Daca tie chiar iti place de el, dai un sms si spune-i ca vrei sa te intalnesti cu el la un suc sau ceva de genu. Si mai spune-i ca te simti bine in compania lui

| maria_7538 a răspuns:

Uite la fel am patit si eu.Cel mai bine ar fi sa fii sincera si sa-i spui ce simti.astfel si el se va simti mai increzut ceea ce ar fi un avantaj pentru inceputul vostru.

| mihaela_9647 a răspuns:

Pai intreaba-l daca este suparat pe tine si spune-i ce simti pentru el.