Credea ca esti foarte accesibila si vei accepta sa ajungeti imediat in pat. Acum vede ca nu e asa si se va gandi daca vrea sa continuati.
Exista posibilitatea, daca nu isi poate asuma o relatie normala. In principiu, isi va reset dorintele si veti incepe o relatie normala. Daca este ferm convins ca vrea strict o aventura fie nu te va mai cauta, fie va mai incerca sa te convinga sa treceti peste amanunte si sa ajungeti direct la sex. daca ma intrebi pe mine, nu merita sa pierzi nici 5 minute cu unbarbat care scrie redeam cu cratima.
Daca te mai cauta inca o data sa zici mersi. Sper ca nu ai pretentia sa aiba cu tine o relatie de lunga durata si ca la fermecat personelitatea ta.
Vai dar ce mare onoare i-a facul el ca a invita-o la o cafea. De ce sa nu aiba pretentia la o relatie? Daca o vrea pentru o relatie, ok, daca nu, usa e deschisa. Ea nu are nici o obligatie sa-i ofere vreo partida de ceva numai ca el si-a atuncat privirea asupra ei. Daca nu-i place personalziatea ei, ci doar o partida, sa se duca la curve!
Multumesc frumos, si ai dreptate daca vrea o aventura sa se duca la curve insa eu sunt impaca cu mine insusi pentru ca in zia de azi barbatii" cred ca tot ce zboara se mananca " o femeie trebuie sa se respecte pe ea insusi
Exista 2 variante, fie nu te va mai cauta tocmai pentru ca el cauta o aventura, fie comportamentul tau il va incita si mai tare si isi va dori si mai mult sa te cunoasca. In ambele variante nu ai decat de castigat, ori pierzi un nesimtit ori castigi un om minunat. Bafta!
Ai facut f bine. Continua tot asa, incet. Nu te grabi si nu ceda la prima incercare a lui. Tine-l la respect si vezi daca va fi totul ok. Daca se grabeste si nu are rabdare, trimite-l la plimbare!
O sora mai mare la fel de cuminte nu ai?
Nu sunt doar eu de 22 de anisori:p
AndrewTate7789 întreabă: