| ZzuzuuPett a întrebat:

Am si eu o mica problema. Acum ceva timp ( 7 luni ) m-am despartit de iubitul meu. Adica el mi-a spus ca nu mai putem contiuna pentru ca are niste probleme cu ai lui iar colegii nostri il influentau foarte mult! Acum ne comportam ca doi straini! Uneori ma mai uit la el si se uita la mine, alteori vorbi foarte putin despre scoala. Inca mai tin la el. oare si el?

FUNDA

Răspuns Câştigător
| alessandră19 a răspuns:

Nu prea cred că are el probleme cu familia, doar că prietenii lui, presupun că am spus unele lucruri care poate nu sunt adevărate și poate pe el chestia asta la influentat sa va despărțiți. incearcă să comunici mai mult cu el, să vorbiti despre lucruri interesante pentru amandoi, doar că prinde-l odată singur si intreabăl cum rămâne cu voi doi, să nu iti face iluzii aiurea. happy cel mai ok e să ii spui tot ce crezi și poate si el iti va răspunde la fel;* ai grijă ce faci >:d

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Normal ca si el mai tine la tine, nu cred ca te-a uitat asa repede dar faptul ca va comportati ca doi straini ma face sa cred ca voi nu veti mai fi impreuna deocamdata

| AMa19 a răspuns:

Poi aincera sa fiu nu stiu sa gandeste, dar cred ca tu poti afla cel mai repede, intrebandu-l. Ar fi cea mai buna decizie a ta, daca inca mai ti la el. Te rog nu ezita si intreaba-l, asa vei putea sa iti lamuresti intrebarea. Succes si mult noroc in viata. Fundita? big grin

| Metalerele5 a răspuns:

Daca nu are pe altcineva deocamdata, e foarte probabil ca el inca sa tina la tine, mai ales daca sunteti colegi de clasa si va vedeti mai in fiecare zi.