| Lala17_4441 a întrebat:

am si eu o mica problema acum o luna am avut un prieten cu care am stat timp de 5 luni. el se purta super dragut cu mine love struck in timp ce eu imi cam "bate-am joc de el". intr-o seara m-am sarutat cu un alt tip si una din cele mai bune prietene i-a spus. si dupa 2 saptamani s-a combinat cu ea. Acum ii cam simt lipsa si il vreau inapoi ce pot sa fac?happy

Răspuns Câştigător
| LiaElla a răspuns:

Pai nu ar trebui sa-i spui din prima ca il vr inapoi, incearca sal desparti de pr aia a ta, dar poate nu o sa mearga oricum provoacal si tuh foloseste-ti armele pana la urma in dragoste si in razboi totul e permis(ar fi bine ca inainte de "atac"sa incerci sa va mai reimprieteniti)hee hee

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acum tu stai si sugi p... mai ales meriti sa primesti bataie pe spinare ca l-ai inselat.

| BRG a răspuns:

Nimic că tu ți ai bătut joc de el, asta e roata se învîrte.

| AndaWest a răspuns:

Sincer asa iti trebuie deci nu are rost sa te mai plangi

| vlaaddd a răspuns:

Poti sa te dai cu capu' de pereti, cam atat.

| Maothecat a răspuns:

Daca iti bateai joc de el si el tinea la tine si se purta frumos cu tine imi imaginez ca iti dai seama ca el s-a simtit foarte prost si acum in bratele prieteni tale cauta consolarea...nu cred ca mai ai ceva de facut decat sa iti recunosti fapta si sa ii spui ca iti pare rau.

| pitcrv a răspuns:

Daca el e acum fericit cu prietena lui, si daca il iubesti LASAL sa fie fericit chiar daca doare,

| Alex1 a răspuns:

Cerei scuze si zii cai pare rau pentru ce s-a intamplat am trecut si eu prin asta dar nosa te accepte inapoi stiu cum sunt baieti! bft poate la tine o sa mearga si fai si u un cadou si zii ca il vrei inapoi. sper sa mearga funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ciuciu,meriti o mama de paruiala, cind vezi ca nimeni nu te mai baga in seama vrei sa apelezi la prost? vai de mintea ta, revizueste-ti comportamentul si-ai sa vezi cum o sa fi asaltata de baieti